Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

L'univers de les barbacoes Weber, la fantasia dolça de Jordi Roca i un súper asiàtic gurmet

Tres noves botigues a Cabrera de Mar, Girona i Terrassa que marquen tendència

18/03/2022

Ara que arriba el bon temps és un bon moment per passar per la nova botiga Weber, a Cabrera de Mar, i conèixer de primera mà totes les possibilitats de les barbacoes per treure'n el màxim profit a l'aire lliure. Us sorprendrà la varietat d'estris, accessoris i possibilitats culinàries que hi trobareu.

Però, si sou més de dolç, cap problema! Hem localitzat un nou espai que us farà parar bojos. A la Confiteria Rocambolesc, a Girona, trobareu tota la màgia creativa del més dolç dels germans Roca, en Jordi, i d'Alejandra Rivas.

Finalment, també us volem presentar una botiga que ha obert fa pocs mesos, a Terrassa, perquè en gaudeixin els apassionats a la cuina asiàtica: Fukuro East Asian Gourmet.

Feu una ullada a aquestes tres botigues noves que us expliquem. Estem segurs que us encantaran. 

01 Tall de la cinta inaugural de la botiga Weber

Tall de la cinta inaugural de la botiga Weber

Weber, el món de les barbacoes

Comencem el nostre recorregut pel Maresme, concretament, a Cabrera de Mar, on fa només unes setmanes ha obert les portes la primera botiga oficial a tota la Península de Weber, la firma líder de barbacoes en l'àmbit mundial. Són més de 300 metres quadrats dedicats exclusivament a productes, accessoris i barbacoes de la marca. Alessandro Radin, director de Weber en el 'hub South-East' d'Europa, va destacar, durant la inauguració de l'espai, que "la barbacoa és un ritual social, un punt de trobada amb familiars i amics, però cada vegada més persones la fan servir a la cuina del dia a dia".

La primera acadèmia de la barbacoa

La nova Weber Store Barcelona va més enllà del concepte clàssic de botiga, ja que també acull la primera Grill Academy de Weber a l'Estat espanyol. Es tracta d'una 'acadèmia' de barbacoa; és a dir, un espai gastronòmic i experiencial dedicat a oferir tot tipus de cursos, tant de receptes com de tècniques per cuinar a la barbacoa, i usos i conservació d'aquestes, amb l'objectiu de potenciar la cultura de la barbacoa. De fet, el xef Marc Ribas va inaugurar l'espai amb una classe magistral en què va cuinar quatre receptes "brutals".

Weber Store Barcelona. Les Corts, 7. Cabrera de Mar.

02 Rocambolesc Confiteria

Rocambolesc Confiteria

Rocambolesc Confiteria: els dolços de Jordi Roca, al centre de Girona

Continuem la nostra ruta de descoberta a Girona, on Rocambolesc Confiteria acaba d'obrir les portes per explorar el món de les llaminadures. La gelateria Rocambolesc, que Jordi Roca i Alejandra Rivas van crear el 2012 a la mateixa ciutat, ja té una germana: Rocambolesc Confiteria, amb una oferta formada per llaminadures, bombons i guarnicions o 'toppings' de tota mena.

Una creativitat infinita

Galetes, torrons, panettones, mones, pastissos, figures i rajoles de xocolata... La creativitat del petit dels germans Roca no té aturador i la nova confiteria és una manera excel·lent d'acostar tots els productes que crea al públic que no ha tingut l'oportunitat de degustar les postres del Celler de Can Roca o que té ganes de tastar propostes noves. Aquí n'hi ha per triar i remenar.

Rocambolesc Confiteria. Santa Clara, 50. Girona.

 

03 Hot Pot / Getty Images

Hot Pot / Getty Images

Fukuro East Asian Gourmet

I acabem a Terrassa, on, des de fa pocs mesos, ha obert un súper gurmet d'aliments asiàtics, amb productes del Japó, Corea, Tailandia, Taiwan i la Xina, entre d'altres països del sud-est asiàtic. Hi podeu trobar des de galetes de Pokemon i Doraemon fins a refrescos japonesos i Kit Kat de gustos sorprenents (al Japó en tenen més de 300!). Si busqueu un toc oriental per als vostres plats, aquí hi trobareu tots els sabors i totes les aromes!

Fondue xinesa i gyozes

Una de les especialitats de Fukuro East Asian Gourmet, però, és la 'hot pot', una mena de 'fondue' xinesa feta amb brou. Com també ho són les gyozes (de porc, ànec, verdures, pollastre i gambes), de les quals tenen un ampli assortiment. Si us agrada el te, n'ofereixen de matxa, el te verd japonès. Pèro també us podeu atrevir amb el vi d'arròs coreà, els populars 'yakisoba', 'mochis' (de xocolata, 'cheesecake', matxa, maduixa, mango, Oreo i molt més), tot tipus de salses i condiments, o plats tradicionals com el curri tailandès, el ramen xinès o el 'kimchi' coreà. Tot un continent per descobrir.

Fukuro East Asian Gourmet. Font Vella, 65. Terrassa.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: