Troba la teva recepta

Tots els beneficis dels espinacs

Els espinacs són considerats un súper-aliment per l'alt contingut en vitamines i minerals

Espinacs

Espinacs

  • Un plat de 200 g d'espinacs té la mateixa quantitat de vitamina C que una taronja sempre i quan no es cuinin durant molt temps (uns 15-20 minuts com a màxim). La vitamina C intervé en el correcte manteniment de la pell i genives, a més a més ajuda a reduir la sensació de fatiga i cansament. 
  • Els espinacs tenen un alt contingut en beta carotens, que són unes substàncies amb poder antioxidant que quan es consumeixen es transformen en vitamina A, que contribueix al manteniment en condicions normals de la pell, la visió i les mucoses.
  • Són rics en vitamina K, que ajuda en la correcta coagulació de la sang. Per això, es coneix com a vitamina antihemorràgica.
  • El color verd intens ens indica que tenen un alt contingut en folats, imprescindibles per al correcte creixement i desenvolupament dels fetus.
  • Pel que fa als minerals, cal remarcar que són font de potassi i de crom. El primer contribueix en el funcionament normal de la musculatura i en el manteniment de la tensió arterial normal. El segon ajuda a mantenir normals els nivells de glucosa en sang.
  • Tot i que els espinacs són rics en ferro i calci, com que tenen un alt contingut en oxalats, no són totalment absorbits. 
  • A l'hora d'escollir-los, han de presentar un color verd intens, brillant i uniforme. Per conservar-los correctament fins a dues setmanes, s'han d'introduir en una bossa de plàstic perforada o embolicada en un plàstic i guardats a la nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 jul

Vespres al Mercat de la Terra

El Mercat de la Terra Slow Food Barcelona organitza durant el mes de juliol les seves edicions més fresques:...

18 jul

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

20 jul

Mercat Romà de Guissona 2019

Des de fa 23 anys, Guissona rememora el seu passat romà amb una festa on els visitants tenen l’oportunitat...

20 jul

Aplec del Romesco

A Santa Coloma de Queralt, la recepta del romesco passa de pares a fills i se n’ha perdut el rastre en el...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto