Troba la teva recepta

Tots els beneficis dels espinacs

Els espinacs són considerats un súper-aliment per l'alt contingut en vitamines i minerals

Espinacs

Espinacs

  • Un plat de 200 g d'espinacs té la mateixa quantitat de vitamina C que una taronja sempre i quan no es cuinin durant molt temps (uns 15-20 minuts com a màxim). La vitamina C intervé en el correcte manteniment de la pell i genives, a més a més ajuda a reduir la sensació de fatiga i cansament. 
  • Els espinacs tenen un alt contingut en beta carotens, que són unes substàncies amb poder antioxidant que quan es consumeixen es transformen en vitamina A, que contribueix al manteniment en condicions normals de la pell, la visió i les mucoses.
  • Són rics en vitamina K, que ajuda en la correcta coagulació de la sang. Per això, es coneix com a vitamina antihemorràgica.
  • El color verd intens ens indica que tenen un alt contingut en folats, imprescindibles per al correcte creixement i desenvolupament dels fetus.
  • Pel que fa als minerals, cal remarcar que són font de potassi i de crom. El primer contribueix en el funcionament normal de la musculatura i en el manteniment de la tensió arterial normal. El segon ajuda a mantenir normals els nivells de glucosa en sang.
  • Tot i que els espinacs són rics en ferro i calci, com que tenen un alt contingut en oxalats, no són totalment absorbits. 
  • A l'hora d'escollir-los, han de presentar un color verd intens, brillant i uniforme. Per conservar-los correctament fins a dues setmanes, s'han d'introduir en una bossa de plàstic perforada o embolicada en un plàstic i guardats a la nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

25 abr

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

25 abr

Taller 'Menú fruiter: receptes dolces i salades amb fruites'

Les fruites són riques en vitamines, aigua, fibra, i són naturalment dolces, de manera que ens poden...

25 abr

Sopars a 4 mans al Divinum de Girona

El restaurant Divinum, a Girona, organitza durant el mes d'abril una sèrie de sopars amb 4 dels millors xefs...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto