Troba la teva recepta

Com preparar un berenar saludable

Ara que els nens i les nenes tornen a l'escola, és un bon moment per repassar els millors consells per fer un bon berenar equilibrat i saludable

Sandvitx de pernil dolç

Sandvitx de pernil dolç Thinkstock

L’esmorzar és un dels àpats més importants del dia, però el berenar també té molta importància, ja que permet que recuperem energia després de sortir de la feina o de l'escola. En el cas dels petits de la casa això és encara més important, ja que s'han passat tot el dia a classe, absorbint molta informació, i encara els queda una tarda de deures i algunes activitats extraescolars. Per això, berenar bé és fonamental per a ells. Us proposem dues opcions saludables:

  1. Els entrepans. Són el berenar més estès, sobretot si, com és recomanable, volem fugir del recurs fàcil de comprar brioixeria industrial. Hi ha molts tipus de pans disponibles —integrals, de llavors, panets...— i és fàcil trobar-ne algun que els agradi. Un entrepà és molt més saludable que un pastisset industrial i, com que el pa no porta sucre, els ajuda a mantenir una dieta equilibrada. A més, per als pares són un bon recurs, ja que són fàcils i ràpids de preparar!
  2. Els bols ce cereals. Són una altra opció, sobretot si berenen a casa, servits amb llet i fruita. Serà un àpat equilibrat que us ajudarà a complir amb la recomanació de menjar, com a mínim, cinc racions de fruites i de verdures cada dia.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 abr

Taller 'Cuina de mercat amb productes de temporada'

Sou uns cuinetes? Us agrada descobrir nous plats? Taller de cuina de mercat, amb productes de temporada i plats...

24 abr

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

25 abr

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

25 abr

Taller 'Menú fruiter: receptes dolces i salades amb fruites'

Les fruites són riques en vitamines, aigua, fibra, i són naturalment dolces, de manera que ens poden...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto