Troba la teva recepta

Com preparar un berenar saludable

Ara que els nens i les nenes tornen a l'escola, és un bon moment per repassar els millors consells per fer un bon berenar equilibrat i saludable

Sandvitx de pernil dolç

Sandvitx de pernil dolç Thinkstock

L’esmorzar és un dels àpats més importants del dia, però el berenar també té molta importància, ja que permet que recuperem energia després de sortir de la feina o de l'escola. En el cas dels petits de la casa això és encara més important, ja que s'han passat tot el dia a classe, absorbint molta informació, i encara els queda una tarda de deures i algunes activitats extraescolars. Per això, berenar bé és fonamental per a ells. Us proposem dues opcions saludables:

  1. Els entrepans. Són el berenar més estès, sobretot si, com és recomanable, volem fugir del recurs fàcil de comprar brioixeria industrial. Hi ha molts tipus de pans disponibles —integrals, de llavors, panets...— i és fàcil trobar-ne algun que els agradi. Un entrepà és molt més saludable que un pastisset industrial i, com que el pa no porta sucre, els ajuda a mantenir una dieta equilibrada. A més, per als pares són un bon recurs, ja que són fàcils i ràpids de preparar!
  2. Els bols ce cereals. Són una altra opció, sobretot si berenen a casa, servits amb llet i fruita. Serà un àpat equilibrat que us ajudarà a complir amb la recomanació de menjar, com a mínim, cinc racions de fruites i de verdures cada dia.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

13 nov

Cicle de conferències 'La maternitat i el menjar: cos, salut i convivialitat'

L’embaràs, el postpart i la lactància acostumen a portar dubtes en relació amb les transformacions...

14 nov

Taller 'Brioixos ecològics (eco)'

Farines orgàniques, mares salvatges, sucres sense refinar, mel... Recordeu aquells dolços de la infantesa?...

15 nov

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

12-15 nov

II Jornades gastronòmiques del calamar de potera a Pals

La proposta gastronòmica de la II Jornades gastronòmiques del calamar de potera a Pals inclou receptes...

Portada Cuina 221

POSTRES PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Anem a collir olives
  • Quan tot canvia per conservar l’origen

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto