Troba la teva recepta

Les fruites més hidratants de l'estiu

Les altes temperatures es poden contrarestar amb tota l'aigua que tenen aquestes fruites!

Síndria, una de les fruites més hidratants

Síndria, una de les fruites més hidratants

Que aixequi la mà qui no hagi gaudit mai d'un bon tall de meló, de síndria, de pinya o d'altres fruites a l'estiu, quan la calor es fa notar i tenim ganes d'hidratar-nos. Hi ha moltes fruites que tenen molta aigua i són molt refrescants, i heu de conèixer les seves característiques principals.

  • Síndria: juntament amb la maduixa, és la fruita més rica en aigua, amb un 92% del total, i gairebé sempre és dolça. Com més vermella, millor! Hi ha fins a set tipus de varietats de síndria, tot i que no totes arriben als mercats de casa nostra.
  • Meló: és la quarta fruita que té més aigua, concretament, un 90%. La varietat que més mengem nosaltres és la de pell de granota, grossa i amb la pela de color verd fosc, encara que és una fruita amb moltíssimes varietats. N'hi ha més de 30 tipus!
  • Pinya: a més de ser dolça i amb un punt exòtic, la pinya és una fruita força hidratant, ja que conté un 87% d'aigua. A més, té propietats antiinflamatòries, ajuda a digerir les proteïnes i no és gens indigesta.
  • Préssec: amb un 88% d'aigua, aquesta fruita s'ha convertit en una de les més consumides a l'estiu, ja que és perfecta per portar a qualsevol lloc. Segons els experts, els seus pigments també protegeixen la pell i milloren el bronzejat, de manera que és ideal per a l'estiu!
  • Albercoc: segurament amb un de sol no en tindreu prou, i no passa res, perquè els albercocs ajuden a controlar els nivells de colesterol i tenen un 86% d'aigua. Destaca per la seva abundància en fibra, cosa que millora el trànsit intestinal, i la seva acció antioxidant.
  • Aranja: té un 91% d'aigua i un gust una mica peculiar. No cal que us la mengeu a mossegades, però podeu afegir-ne el suc a l'aigua per refrescar-vos. D'aquesta manera, la hidratació es transforma en quelcom més dolç!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 set

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

20 set

Dia Mundial de la Paella

La paella s'ha convertit en la icona gastronòmica de València, i el 20 de setembre n'és el dia mundial....

21 set

Festa de la Sal 2019

Cada tercer dissabte de setembre, des de l'any 1997, l'Escala ret homenatge a dos oficis molt antics del municipi:...

21 set

Mercat de la Terra amb Peix a la Brasa

Si les iniciatives sostenibles i ecològiques són el vostre estil esteu de sort, perquè comença...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto