Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

El gust especial dels bistecs i els entrecots dels Pirineus

La carn que s'obté de la vaca de raça bruna de les comarques pirinenques queda protegida per la IGP Vedella dels Pirineus Catalans

Vaquest de la raça Bruna dels Pirineus

Vaquest de la raça Bruna dels Pirineus

Els bistecs i entrecots dels Pirineus catalans tenen un gust especial. Els el dóna la vaca de raça bruna, una vaca pròpia de les comarques pirinenques i prepirinenques que queda protegida per la IGP Vedella dels Pirineus Catalans. La carn que se n'obté és de gran qualitat, tendra i amb unes propietats organolèptiques excepcionals.

Les tècniques de producció en són un factor important. Els vedells s'alimenten principalment amb la llet de les seves mares, a més d'herba i gra mòlt. El sacrifici i la maduració de la carn són també punt clau del procés, ja que ajuden a obtenir una carn més sana, amb més minerals i vitamines i menys greix.

Un producte de gust especial que es notarà en bistecs i entrecots, així com en elaboracions com el tall rodó o el fricandó, que us suggerim a continuació:

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: