Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una safata untada amb oli d’oliva, poseu la carn salpebrada i els ossos de vedella. Poseu-ho al forn a 190 ºC, fins que estigui ben cuit.
  2. Renteu les pastanagues i els porros, peleu les cebes i trossegeu-ho tot. Sofregiu-ho en una olla amb una mica d’oli i l’all, fins que estigui ben daurat.
  3. Retireu la safata del forn, mulleu-ho amb una mica d’aigua i afegiu-ho a les verdures. Cobriu-ho completament d’aigua, afegiu-hi una mica de salsa de soja i un o dos ceps, nets i trossejats. Feu-ho coure a foc mitjà 2 h, remenant-ho de tant en tant.
  4. Retireu la carn de la cassola, coleu el brou i passeu-lo per un xinès. Refrigereu-lo unes hores (l’ideal és tota la nit). Retireu-ne la capa de greix que es formarà a la superfície quan estigui fred.
  5. Esmicoleu la carn de vedella. Reserveu-la.
  6. Netegeu els bolets, trossegeu-los i salteu-los. Quan hagin deixat anar l’aigua i s’hagi evaporat, afegiu-hi unes gotes d’oli i salteu-los 1-2 min.
  7. Mulleu-los amb el brou de carn i incorporeu-hi la carn esmicolada. Feu-ho coure uns minuts, rectifiqueu-ne el punt de sal i serviu-ho amb una mica de julivert picat per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: