Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la picada: tritureu l'all pelat, les fulles de julivert, la fruita seca, el carquinyoli i la xocolata amb una mica de caldo, fins que obtingueu una picada fina. Reserveu-la.
  2. Per al fricandó: salpebreu i enfarineu la llata de vedella. En una cassola amb una mica d'oli de gira-sol, fregiu-la ràpidament, fins que es dauri bé.
  3. Hidrateu els moixernons secs en aigua tèbia durant 20 min.
  4. En una cassola amb una mica d'oli, coeu a foc molt lent la ceba i l'all picats. Quan la ceba estigui confitada, afegiu-hi la pastanga, a dauets i sofregiu-la. Quan estiguin tous, afegiu-hi els tomàquets ratllats (sense pela, però amb les llavors) i deixeu que es cogui lentament, fins que perdi l'aigua i quedi concentrat.
  5. Afegiu-hi la carn i mulleu-ho amb moscatell; deixeu-ho reduir del tot. Afegiu-hi els moixernons, aboqueu-hi aigua d'hidratar-los (colada) i deixeu-ho reduir.
  6. Afegiu-hi la canyella i la farigola i mulleu-ho amb el caldo. Salpebreu-ho i coeu-ho a foc molt lents fins que la carn sigui tendra i la salsa estigui quasi lligada.
  7. Afegiu-hi una cullerada de la picada i deixeu-ho coure 5 min. Serviu-ho en la mateixa cassola.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: