Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

3 postres amb menta

És estiu i toca refrescar-se

POL MARTÍN DE HARO

01/07/2021

Per la fragància, pel sabor, per la frescor de l'aroma, etc. En podeu trobar en tota mena de preparacions: en mojitos, combinada amb xocolata negra –un maridatge espectacular–, en oli per amanir unes favetes repelades o passant una branca en els pèsols ofegats amb pernil salat per refrescar-los. Hi ha moltes varietats de menta, cadascuna amb propietats diferents. Al CUINA ens encanten les postres, i per això hem volgut incorporar aquesta refrescant planta a les tres receptes que us proposem avui.

01 Crema de menta amb gelat, Peta Zetas i cruixent de cacau

Crema de menta amb gelat, Peta Zetas i cruixent de cacau Becky Lawton

Crema de menta amb gelat, Peta Zetas i cruixent de cacau

Recordeu el gelat de xocolata amb menta de les tardes d'estiu? Doncs ens hem proposat portar-lo al món de les cremes amb un punt picant i divertit. Perquè les Peta Zetas, utilitzades en postres de professionals de la cuina com Jordi Roca (Celler de Can Roca), seran una explosió de sabor que us transportaran a la vostra infància, en el bon sentit de la paraula. La frescor de la crema de menta combinarà especialment bé amb la xocolata, un d'aquells ingredients que no podem obviar si pensem en unes postres ben golafres.

02 Maduixes amb vellut de maduixa i menta

Maduixes amb vellut de maduixa i menta

Maduixes amb vellut de maduixa i menta

Unes postres ben refrescants i dolces per a les quals necessitareu maduixots, almívar, vainilla i, per descomptat, menta. Amb aquesta darrera fareu una infusió que barrejareu amb iogurt i vellut de maduixa, elaborat amb puré de maduixots i nata líquida, que s'homogeneïtzarà en un batut ple de sabor. Maduixa i menta s'uneixen en una recepta única (i divertida). 

03 After Eight de xocolata i menta

After Eight de xocolata i menta Becky Lawton

After Eight de xocolata i menta

La cuina ens permet fer meravelles, com ara combinar ingredients que d'entrada poden semblar incompatibles però que acaben sent espectaculars. L'After Eight és una combinació de menta i xocolata que té tants defensors com detractors. A més, per a aquest plat necessitareu paciència i convertir-vos en un xef professional que segueix els passos de Ferran Adrià. I és que l'Stéphane Poussardin i la seva gastronomia molecular requereixen elaboracions complicades, com el caviar de menta o les esferes de xocolata. L'esforç, però, valdrà la pena.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: