Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al cruixent de pasta brick: pinteu les làmines de pasta brick amb la mantega fosa i arrebosseu-les amb el cacau en pols. Poseu-les al forn 3 min, a 180 ºC (els podeu donar forma ondulada posant-hi uns tubs metàl·lics per sota i per sobre al moment d’enfornar-les). Els cruixents es poden conservar en un recipient hermètic fora de la nevera 5 dies.
  2. Per a la crema de menta: en un cassó, barregeu tots els ingredients en fred i coeu-los a foc lent fins que s’espesseeixin, per obtenir una crema amb textura brillant i cremosa.
  3. Ompliu unes minicocotes amb la crema de menta i reserveu-les tapades a la nevera fins que estigui freda.

MUNTATGE

Traieu les minicocotes de la nevera. Serviu la crema amb una bola de gelat de xocolata per sobre, acabeu-ho amb el cruixent de cacau dret sobre la bola de gelat, el Peta Zetas escampat i una fulla de menta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

01 gen - 01 abr

Campanya cuina de la caça i de la tòfona 2020

Us animeu a tastar els plats relacionats amb la caça i la tòfona del Berguedà? La comarca promociona...

01 mar - 01 abr

Jornades gastronòmiques Vedella Vermella Menorquina 2020

L’illa de Menorca té una oferta gastronòmica de primera categoria, amb productes autòctons...

01 mar - 01 abr

Campanya gastronòmica del bacallà 2020

Tot el març, Sant Feliu de Guíxols celebra una nova edició de la Campanya Gastronòmica del...

04 abr

5a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades

Voleu conèixer les possibilitats culinàries que ofereixen aquelles plantes que comunament s'anomenen...

Portada 238

ENROTLLA'T! RECEPTES RECARGOLADES, PERÒ FÀCILS

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Jérôme Quilbeuf i Rie Yasui

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto