Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al cruixent de pasta brick: pinteu les làmines de pasta brick amb la mantega fosa i arrebosseu-les amb el cacau en pols. Poseu-les al forn 3 min, a 180 ºC (els podeu donar forma ondulada posant-hi uns tubs metàl·lics per sota i per sobre al moment d’enfornar-les). Els cruixents es poden conservar en un recipient hermètic fora de la nevera 5 dies.
  2. Per a la crema de menta: en un cassó, barregeu tots els ingredients en fred i coeu-los a foc lent fins que s’espesseeixin, per obtenir una crema amb textura brillant i cremosa.
  3. Ompliu unes minicocotes amb la crema de menta i reserveu-les tapades a la nevera fins que estigui freda.

MUNTATGE

Traieu les minicocotes de la nevera. Serviu la crema amb una bola de gelat de xocolata per sobre, acabeu-ho amb el cruixent de cacau dret sobre la bola de gelat, el Peta Zetas escampat i una fulla de menta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: