Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Les postres més temptadores amb maduixes

Les imprescindibles de la fruita vermella

POL MARTÍN DE HARO

05/03/2024

Amb xocolata, nata, vinagre... Les maduixes són una d’aquelles fruites que o bé t’encanten o bé les odies. Esperem que sigueu del primer grup i que pugueu gaudir de les postres més temptadores d'una de les fruites vermelles per excel·lència. Ara bé, malgrat que estem acostumats a gaudir de les maduixes a les postres, penseu que també poden enriquir plats de carn, verdures i peix, sovint aportant matisos agredolços. De moment, comencem pel final i, des del CUINA, us proposem tres receptes dolces irresistibles.

01 Maduixes amb xocolata

Maduixes amb xocolata

Maduixes amb xocolata

És el clàssic per excel·lència de qualsevol comèdia romàntica. Tranquils, no cuinareu roses. Ens referim a les maduixes, en aquesta ocasió, amb xocolata. Segons els gustos de cadascú, es pot personalitzar la recepta amb una xocolata més o menys forta, però aquestes maduixes de la Gemma Clofent són la combinació ideal entre xocolata blanca i negra. I si us voleu sentir com Julia Roberts i Richard Gere, aprofitant la presència de cava en el tast de les maduixes, res millor que acompanyar-les amb un bon cava rosat.

02 Pastís de maduixes i mascarpone

Pastís de maduixes i mascarpone

Pastís de maduixes i mascarpone

Allò de la ‘vie en rose’ es compleix amb aquestes postres, que combinen la dolçor de la maduixa amb el formatge dels pastissos per excel·lència, el mascarpone. És una recepta fàcil de preparar i ideal per als nens, ja que és divertida i visualment molt atractiva. També s’aplica als més enamoradissos...

03 Pannacotta amb salsa de maduixes

Pannacotta amb salsa de maduixes Gemma Clofent

Pannacotta amb salsa de maduixes

Dolç, dolç i més dolç. Aquesta proposta de les clàssiques postres italianes no falla mai. No enfarfega i és molt saborosa. A més a més, és una recepta fàcil de preparar, visualment atractiva i sense gluten! O és que els celíacs no poden gaudir de les postres?

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: