Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu les maduixes i eixugueu-les bé.
  2. Foneu les dues xocolates per separat.
  3. Punxeu les maduixes amb una broqueta i submergiu-les dins de la xocolata negra.
  4. Per a les maduixes de colors: cobriu les maduixes amb les boletes de sucre abans no s’assequi la xocolata.
  5. Deixeu cristal·litzar la xocolata i acabeu les maduixes amb uns fils de xocolata blanca per sobre. Reserveu-les a la nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: