Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Les millors propostes gastronòmiques de l'octubre

Us portem sis esdeveniments que no us podeu perdre durant l'octubre

CUINA.CAT

08/10/2020

Amb la tardor i l'intent d'una tornada gradual a la normalitat, ens han arribat diferents propostes gastronòmiques perquè els amants de la cuina estiguin ocupats i satisfets durant el mes d'octubre. Des del CUINA us seleccionem aquelles jornades, fires o tasts que no us podeu perdre aquest mes. Fem un repàs de les millors propostes.

01 Rutes gastroculturals per recuperar el passat

Rutes gastroculturals per recuperar el passat

Rutes gastroculturals per la Rambla

El Restaurant Núria de la Rambla barreja la cuina de mercat i la cultura per tal de redescobrir als barcelonins l'essència i la història de la ciutat. A través de dues rutes acabades amb un menú de degustació, els socis del restaurant volen animar els ciutadans de dins i fora la ciutat a tornar a passejar pels racons més emblemàtics de la capital catalana, i assaborir els millors gustos del Núria.

02 Codonys

Codonys

Cordevi 2020

Durant tot l'octubre i fins al 15 de novembre, l’Ajuntament de Tremp organitza Cordevi, el festival gastronòmic del Pallars Jussà. És una oportunitat única per conèixer la cuina i els productes de la comarca, entre els quals destaquen el corder i el vi. Tot un recull d'activitats com xerrades divulgatives, caminades de pastor i propostes culturals. A més, un munt de bars i restaurants de la zona ofereixen menús i productes de quilòmetre zero. 

03 Fira de la Vinyala

Fira de la Vinyala

Jornades Gastronòmiques de la Vinyala

La Vinyala, el cargol autòcton de la Conca d'Òdena és el pilar fonamental d'unes jornades gastronòmiques centrades a potenciar la identitat i els productes de la comarca. Fins al 30 d'octubre, els visitants i també els ciutadans del municipi d'Òdena, a l'Anoia, podran gaudir dels millors plats centrats en aquesta varietat de cargol i altres productes típics del paisatge i les terres de la comarca. Menús i plats variats que van dels 8 € als 30 €.

04 La mitjana de vedella n'és un plat típic

La mitjana de vedella n'és un plat típic

Jornades Gastronòmiques de Vedella Vermella Menorquina

Del divendres 16 al diumenge 18 d'octubre, a l'illa de Menorca se celebren les Segones Jornades Gastronòmiques Vedella Vermella Menorquina. Una opció única per tastar diferents plats al voltant d'una de les espècies autòctones i més ben valorades de l'illa balear. Tretze restaurants de diferents poblacions, com Maó, Ciutadella, Es Mercadal o Ferreries, oferiran menús i plats típics de l'illa centrats en aquesta espècie amb segell de qualitat propi des del 2005.

05 L'associació Porxos del Port presenta una selecció de tapes de temporada

L'associació Porxos del Port presenta una selecció de tapes de temporada

Sopars a Porxos del Port

Deu restaurants de l'associació Porxos del Port de la Barceloneta ofereixen durant el mes d'octubre una selecció de tapes i maridatges que rememoren la història de la ciutat i cada establiment. Un esdeveniment que cap amant de la tapa no pot deixar escapar i que comptarà amb sopars i sortejos d'àpats gratuïts.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: