Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Els beneficis de les maduixes

Potser no sabeu tots els beneficis que aporten les maduixes, però tenim clar que ningú s'oposa a menjar-ne un munt! Consells i informació sobre el fruit més dolç!

Maduixes

Maduixes

Beneficis:

  • Milloren la circulació sanguínia: les seves propietats donen força i elasticitat als vasos sanguinis, cosa que millora la circulació. Per altra banda, tenen molt potassi i poc sodi, de manera que són recomanables per a persones amb hipertensió arterial.
  • Elasticitat a la pell: conté vitamina C, que és fonamental per sintetitzar correctament el col·lagen. En altres paraules, proporciona elasticitat a la pell i, a més, nodreix les articulacions.
  • Ajuden a reduir el colesterol dolent: experts afirmen que les maduixes ajuden a reduir aquest tipus de colesterol, encara que també el bloqueja gràcies a les seves propietats antioxidants.
  • Són afrodisíaques: com que tonifiquen l'energia del ronyó, el dipòsit de la nostra part més sexual, augmenta l'energia vital: els homes tindran més potència i les dones, més libido.
  • Tonifiquen el sistema digestiu: i milloren la gana gràcies a la seva naturalesa tèrmica refrescant. 
  • Enforteixen dents i geniva: contenen xilitol de forma natural, que es tracta d'un endolcidor que no genera càries. Elimina la tosca dental i prevé la càries.

Consells per treballar amb maduixes:

  • Dues regles d'or: no s'han de manipular en excés i tampoc s'han d'exposar a la calor.
  • Amb suc o sense: si es volen menjar amb el seu propi suc, s'han de rentar a últim moment i després tallar-los la cueta. Si, per altra banda, es volen sense suc, es poden rentar, tallar i posar-les a macerar amb sucre panela.
  • Conservació: es recomana guardar-les en un lloc fresc, fosc i ventilat. És important que estiguin tan separades com sigui possible entre elles.
  • Tapar-les dins de la nevera: amb film de plàstic, però sense que les toqui. Això es fa per tal que altres aliments no absorbeixin la seva olor forta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: