Troba la teva recepta

Els beneficis de les maduixes

Potser no sabeu tots els beneficis que aporten les maduixes, però tenim clar que ningú s'oposa a menjar-ne un munt! Consells i informació sobre el fruit més dolç!

Maduixes

Maduixes

Beneficis:

  • Milloren la circulació sanguínia: les seves propietats donen força i elasticitat als vasos sanguinis, cosa que millora la circulació. Per altra banda, tenen molt potassi i poc sodi, de manera que són recomanables per a persones amb hipertensió arterial.
  • Elasticitat a la pell: conté vitamina C, que és fonamental per sintetitzar correctament el col·lagen. En altres paraules, proporciona elasticitat a la pell i, a més, nodreix les articulacions.
  • Ajuden a reduir el colesterol dolent: experts afirmen que les maduixes ajuden a reduir aquest tipus de colesterol, encara que també el bloqueja gràcies a les seves propietats antioxidants.
  • Són afrodisíaques: com que tonifiquen l'energia del ronyó, el dipòsit de la nostra part més sexual, augmenta l'energia vital: els homes tindran més potència i les dones, més libido.
  • Tonifiquen el sistema digestiu: i milloren la gana gràcies a la seva naturalesa tèrmica refrescant. 
  • Enforteixen dents i geniva: contenen xilitol de forma natural, que es tracta d'un endolcidor que no genera càries. Elimina la tosca dental i prevé la càries.

Consells per treballar amb maduixes:

  • Dues regles d'or: no s'han de manipular en excés i tampoc s'han d'exposar a la calor.
  • Amb suc o sense: si es volen menjar amb el seu propi suc, s'han de rentar a últim moment i després tallar-los la cueta. Si, per altra banda, es volen sense suc, es poden rentar, tallar i posar-les a macerar amb sucre panela.
  • Conservació: es recomana guardar-les en un lloc fresc, fosc i ventilat. És important que estiguin tan separades com sigui possible entre elles.
  • Tapar-les dins de la nevera: amb film de plàstic, però sense que les toqui. Això es fa per tal que altres aliments no absorbeixin la seva olor forta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

25 abr

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

25 abr

Taller 'Menú fruiter: receptes dolces i salades amb fruites'

Les fruites són riques en vitamines, aigua, fibra, i són naturalment dolces, de manera que ens poden...

25 abr

Sopars a 4 mans al Divinum de Girona

El restaurant Divinum, a Girona, organitza durant el mes d'abril una sèrie de sopars amb 4 dels millors xefs...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto