Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Com aconseguir els canelons més cremosos

El resultat final dels canelons depèn molt de la cremositat. Seguiu aquests consells i no dubtareu a comprar una barra de pa per sucar-hi la beixamel!

CUINA.CAT

18/12/2019
Canelons de tempeh i bolets

Canelons de tempeh i bolets

Els canelons són un plat que ens encanta, però alhora són molt laboriosos de fer. Per què el temps dedicat i la feina us siguin el màxim de profitosos, seguiu aquests consells i n'obtindreu un resultat ben cremós!

  • Tamiseu la farina amb un colador perquè no es formin grumolls i després afegiu-hi la llet a temperatura ambient.
  • Cuineu bé la farina perquè no tingui gust de cru i una vegada estigui feta del tot deixeu-la coure a foc lent durant uns 4-5 minuts.
  • Si feu servir porc o vedella, empreu la part magra de la part del coll, ja que és més melosa. Si preferiu fer els canelons d'ànec, useu el fetge fresc.
  • Sigueu generosos amb l'oli. La carn ha de quedar ben daurada.
  • Equilibreu el greix. Cal que la carn del caneló no sigui greixosa i faci bola, però tampoc que sigui tan fluida que sembli que no hi hagi carn.
  • No deixeu molt de temps els canelons al forn mentre es gratinen. Si no, es ressequen i perden melositat.
  • Mengeu-los al moment. Si no teniu fins a màxim quatre dies per fer-ho, ja que els canelons perden qualitat i la pasta queda més desfeta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

28 mai

Cicle de 8 sopars que fan la volta al món

El Restaurant Norai i CUINA organitzen un cicle de 8 sopars per commemorar la primera volta al món per part...

31 mai - 01 jun

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

12 jun

Revolució a la cuina 2020

Aquesta primavera el Mercat de la plaça de Cuba de Mataró us convida a la Revolució a la cuina....

Portada Cuina 240

TORNEM A LA TERRA: EL REBOST AL COSTAT DE CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Xefs a la xarxa

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto