Troba la teva recepta

Com aconseguir els canelons més cremosos

El resultat final dels canelons depèn molt de la cremositat. Seguiu aquests consells i no dubtareu a comprar una barra de pa per sucar-hi la beixamel!

CUINA.CAT

19/12/2017
Canelons de tempeh i bolets

Canelons de tempeh i bolets

  • Tamiseu la farina amb un colador perquè no es formin grumolls i després afegiu-hi la llet a temperatura ambient.
  • Cuineu bé la farina perquè no tingui gust de cru i una vegada estigui feta del tot deixeu-la coure a foc lent durant uns 4-5 minuts.
  • Si feu servir porc o vedella, empreu la part magra de la part del coll, ja que és més melosa. Si preferiu fer els canelons d'ànec, useu el fetge fresc.
  • Sigueu generosos amb l'oli. La carn ha de quedar ben daurada.
  • Equilibreu el greix. Cal que la carn del caneló no sigui greixosa i faci bola, però tampoc que sigui tan fluida que sembli que no hi hagi carn.
  • No deixeu molt de temps els canelons al forn mentre es gratinen. Si no, es ressequen i perden melositat.
  • Mengeu-los al moment. Si no teniu fins a màxim quatre dies per fer-ho, ja que els canelons perden qualitat i la pasta queda més desfeta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jul

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

19 jul

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

20 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

20 jul

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto