Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Canelons de verdures

Una alternativa als canelons de carn, una proposta original apta per a vegetarians

CUINA.CAT

18/12/2020

Voleu menjar canelons per Nadal però esteu cansats dels de carn? Si no sou vegetarians però voleu un Nadal lleuger, aquí teniu quatre propostes per cuinar àpats de festa amb tècniques i ingredients menys calòrics.

01 Canelons d'espinacs

Canelons d'espinacs Becky Lawton

Canelons d'espinacs

Aquesta versió dels típics canelons és original i divertida per fer amb nens. El color verd els cridarà l'atenció, i menjar verdura no serà tan feixuc per als menuts! Us animeu a fer-los en família?

Llegiu la recepta completa

02 Canelons amb verdures

Canelons amb verdures

Canelons amb verdures

Remei Ribas proposa aquests canelons vegetarians fàcils de fer si opteu per no preparar la massa, i una mica més complicats si la feu casolana. A més, si sabeu preparar la base d'una amanida russa, també sabreu fer aquesta recepta. La massa és la mateixa!

Llegiu la recepta completa

03

Canelons de verdures i mató

Aquests canelons són una fantàstica opció per incorporar a la recepta aquelles verdures que menys us agradin i que us són difícils de menjar. Incorporeu-les a la massa i us semblaran boníssimes!

Llegiu la recepta completa

04 Caneló de verdures amb salsa de pebrots del piquillo

Caneló de verdures amb salsa de pebrots del piquillo

Caneló de verdures amb salsa de pebrots del piquillo

Ada Parellada ens proposa uns canelons amb carbassons, albergínia, carbassa i pastanagues i una salsa de pebrots del piquillo.

Llegiu la recepta completa

05 Caneló d'espinacs a la catalana amb formatge Urgèlia

Caneló d'espinacs a la catalana amb formatge Urgèlia

[VIDEORECEPTA] Caneló d'espinacs a la catalana amb formatge Urgèlia

Urgèlia proposa una versió nadalenca dels espinacs a la catalana: uns canelons amb espinacs, panses i pinyons. A més, ens expliquen com fer-ho en forma de vide​orecepta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 268

UN TAST DE PRIMAVERA. 40 PROPOSTES PER ASSABORIR EL BON TEMPS

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Àlex Montiel

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto