Troba la teva recepta

Canelons de verdures

Us proposem una alternativa als canelons de carn, una proposta original apta per a vegetarians

CUINA.CAT

24/12/2018

I si no sou vegetarians però voleu un Nadal lleuger, aquí teniu quatre propostes per cuinar àpats de festa amb tècniques i ingredients menys calòrics.

01 Canelons d'espinacs

Canelons d'espinacs Becky Lawton

Canelons d'espinacs

Aquesta versió dels típics canelons és original i divertida per fer amb nens. El color verd els cridarà l'atenció, i menjar verdura no serà tan feixuc per als menuts! Us animeu a fer-los en família?

Llegiu la recepta completa

02 Canelons amb verdures

Canelons amb verdures

Canelons amb verdures

Remei Ribas proposa aquests canelons vegetarians fàcils de fer si opteu per no preparar la massa, i una mica més complicats si la feu casolana. A més, si sabeu preparar la base d'una amanida russa, també sabreu fer aquesta recepta. La massa és la mateixa!

Llegiu la recepta completa

03

Canelons de verdures i mató

Aquests canelons són una fantàstica opció per incorporar a la recepta aquelles verdures que menys us agradin i que us són difícils de menjar. Incorporeu-les a la massa i us semblaran boníssimes!

Llegiu la recepta completa

04 Caneló de verdures amb salsa de pebrots del piquillo

Caneló de verdures amb salsa de pebrots del piquillo

Caneló de verdures amb salsa de pebrots del piquillo

Ada Parellada ens proposa uns canelons amb carbassons, albergínia, carbassa i pastanagues i una salsa de pebrots del piquillo.

Llegiu la recepta completa

05 Caneló d'espinacs a la catalana amb formatge Urgèlia

Caneló d'espinacs a la catalana amb formatge Urgèlia

[VIDEORECEPTA] Caneló d'espinacs a la catalana amb formatge Urgèlia

Urgèlia proposa una versió nadalenca dels espinacs a la catalana: uns canelons amb espinacs, panses i pinyons. A més, ens expliquen com fer-ho en forma de vide​orecepta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 mar

Visita als Jardins de la Serreta i taller de planter

Els jardins de la Serreta són una finca al bell mig de Collserola on es treballa el conreu d’hortalisses...

23 mar

Jornada d'observació del Plor de la Vinya

A mitjan març, la vida torna al Penedès i es pot observar un fenomen curt però interessant a les...

24 mar

Fira del Cítric de Xerta

Des de 2009 les poblacions de la comarca del Baix Ebre, un territori amb llarga tradició de cultiu d’arbres...

14-24 mar

2n Festival Gastronòmic Passeig de Gourmets

Del 14 al 24 de març, Passeig de Gourmets obre les portes als 18 restaurants que participen en la segona edició...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto