Troba la teva recepta

Canelons de verdures

Us proposem una alternativa als canelons de carn, una proposta original apta per a vegetarians

CUINA.CAT

24/12/2018

I si no sou vegetarians però voleu un Nadal lleuger, aquí teniu quatre propostes per cuinar àpats de festa amb tècniques i ingredients menys calòrics.

01 Canelons d'espinacs

Canelons d'espinacs Becky Lawton

Canelons d'espinacs

Aquesta versió dels típics canelons és original i divertida per fer amb nens. El color verd els cridarà l'atenció, i menjar verdura no serà tan feixuc per als menuts! Us animeu a fer-los en família?

Llegiu la recepta completa

02 Canelons amb verdures

Canelons amb verdures

Canelons amb verdures

Remei Ribas proposa aquests canelons vegetarians fàcils de fer si opteu per no preparar la massa, i una mica més complicats si la feu casolana. A més, si sabeu preparar la base d'una amanida russa, també sabreu fer aquesta recepta. La massa és la mateixa!

Llegiu la recepta completa

03

Canelons de verdures i mató

Aquests canelons són una fantàstica opció per incorporar a la recepta aquelles verdures que menys us agradin i que us són difícils de menjar. Incorporeu-les a la massa i us semblaran boníssimes!

Llegiu la recepta completa

04 Caneló de verdures amb salsa de pebrots del piquillo

Caneló de verdures amb salsa de pebrots del piquillo

Caneló de verdures amb salsa de pebrots del piquillo

Ada Parellada ens proposa uns canelons amb carbassons, albergínia, carbassa i pastanagues i una salsa de pebrots del piquillo.

Llegiu la recepta completa

05 Caneló d'espinacs a la catalana amb formatge Urgèlia

Caneló d'espinacs a la catalana amb formatge Urgèlia

[VIDEORECEPTA] Caneló d'espinacs a la catalana amb formatge Urgèlia

Urgèlia proposa una versió nadalenca dels espinacs a la catalana: uns canelons amb espinacs, panses i pinyons. A més, ens expliquen com fer-ho en forma de vide​orecepta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jun

(R)Evolució a la cuina: la revolució del pa

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai - 21 jun

Jornades del Llagostí d'Alcanar 2019

Valorat i conegut arreu, durant un mes, el llagostí de l'Ebre serà el protagonista de les taules dels...

22 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

22-23 jun

Beach Market a l'hostal Empúries

L'Hostal Empúries celebra, per primera vegada, una edició de mercat a primera línia de mar, amb...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto