CUINA.CAT
02/08/2021Les 'cookies' i les galetes de tota la vida tenen moltes coses en comú. La principal és que és difícil resistir-s'hi. La versió americana d'aquest dolç és més gruixuda que la clàssica i això fa que puguem farcir-les o ser una mica més creatius a l'hora de fer la massa.
Si us agraden les galetes, continueu llegint, perquè us presentem tres 'cookies' fàcils de fer i per llepar-vos-en els dits!
Cookies de nabius i formatge blau
Ho reconeixem, comencem molt forts, amb una proposta de contrastos dolços i salats que potser no és apta per a tots els públics. El punt àcid dels nabius i el gust singular del formatge blau converteixen aquestes 'cookies' en tot un festival per al paladar!
Cookies de xocolata amb nous i ametlles
Aquestes són les galetes americanes clàssiques. Amb xips de xocolata, amb fruita seca a la massa i cuites el temps just perquè tinguin un punt lleugerament cruixent però continuïn sent esponjoses. No és fàcil aconseguir aquest equilibri, però si seguiu les indicacions de Gemma Clofent, segur que us en sortireu.
Gingerbread cookies
I acabem amb les galetes més nadalenques del receptari anglosaxó: les de gingebre. Amb un toc picant i una aroma cítrica peculiar, el gingebre s'ha fet un lloc important a l'armari de les espècies i és el protagonista de moltes receptes nadalenques. El millor de tot és que no cal que us espereu que arribi el Nadal per gaudir-ne.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: