Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un bol, barregeu les farines i la sal. Reserveu-ho. Talleu a els nabius i els anacards a trossets. Reserveu-los.
  2. En un bol, bateu la mantega i el formatge a potència màxima, 2 min. És important que estiguin tous, a temperatura ambient. Afegiu-hi el sucre i continueu batent-ho 2 min més.
  3. Abaixeu la potència de la batedora i incorporeu-hi els nabius i els anacards. Mescleu-ho i afegiu-hi la resta d’ingredients. Dividiu la massa en dues parts i formeu dos xurros de 3 cm de diàmetre.
  4. Emboliqueu la mescla amb paper film i deixeu-la reposar com a mínim 2 h, a la nevera. Escalfeu el forn a 180 ºC. Talleu els xurros formant galetes d’uns 0,5 cm d’alt.
  5. Poseu les galetes al forn, ben calent, 12 min. En treure-les del forn, col·loqueu-les en una graella i deixeu-les refredar. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: