Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu la mantega amb els dos sucres. Afegiu-hi els ous i la vainilla.
  2. A part, barregeu la farina, l’ametlla, el llevat i la sal.
  3. Mescleu les dues barreges fins que quedi ben homogeni. Afegiu-hi les perles de xocolata i les nous.
  4. Disposeu cullerades de massa sobre un paper de forn i aixafeu-les per donar-los forma de galetes.
  5. Coeu-les a 180 ºC durant 7-8 min, fins que es vegin daurades. El temps dependrà de la mida de les galetes.
  6. Deixeu-les refredar i serviu-les.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: