Consells de cuina La Vanguardia

A un dels tallers de cuina del David Lienas a l'Espai Consum del Bonpreu vam aprendre a fer aquestes 'cookies' de xocolata amb nous i ametlles. Aquest monogràfic de galetes ens va permetre aprendre algunes receptes força originals, tant pel que fa als gustos com pel que fa a les elaboracions.

Les cookies de xocolata són un clàssic fàcil de trobar al mercat, però fetes a casa i amb l’afegit de les nous i l’ametlla ens van encantar. Un truc que vam aprendre: potenciar el gust de les galetes amb un polsim de sal, realment es nota la diferència!

Preparació

  1. Barregeu la mantega amb els dos sucres. Afegiu-hi els ous i la vainilla.
  2. A part, barregeu la farina, l’ametlla, el llevat i la sal.
  3. Mescleu les dues barreges fins que quedi ben homogeni. Afegiu-hi les perles de xocolata i les nous.
  4. Disposeu cullerades de massa sobre un paper de forn i aixafeu-les per donar-los forma de galetes.
  5. Coeu-les a 180 ºC durant 7-8 min, fins que es vegin daurades. El temps dependrà de la mida de les galetes.
  6. Deixeu-les refredar i serviu-les.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

09 abr - 18 jun

Primavera 2018 al Centre Cívic Sagrada Família

El Centre Cívic Sagrada Família organitza, al llarg de tota la primavera, un seguit de tallers que tenen...

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto