Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

3 receptes amb all negre

Apreneu a preparar plats deliciosos amb un producte saludable i que prevé malalties

CUINA.CAT

09/10/2018

Aquest all és el mateix que el blanc que s'utilitza habitualment, però a diferència del normal l'all negre ha passat un procés d'envelliment i curació. En aquest procediment no només canvia de color, sinó que perd la fortor aromàtica, es fa més digestiu i no repeteix. El gust també passa a ser més agradable, afruitat i àcid alhora. A més, és interessant consumir aquest aliment perquè actua com un antibiòtic natural i té propietats beneficioses per al nostre cos: és antioxidant, enforteix el sistema immunitari i prevé malalties cardiovasculars. Si encara no l'heu tastat mai o no sabeu com incorporar-lo a les vostres receptes, no us preocupeu, perquè us portem un breu receptari per animar-vos a utilitzar aquest meravellós producte!

01 Bunyols de bacallà i all negre

Bunyols de bacallà i all negre

Bunyols de bacallà i all negre

Els bunyols de bacallà són un entrant molt habitual a les cuines d'arreu de Catalunya. Ja sigui per Nadal, a l'estiu en una terrassa o en una reunió familiara casa, sempre hi ha una bona excusa per menjar-ne. La recepta que us proposem afegeix crema d'all negre per sobre els bunyols per aportar més sabor al plat. Segur que després de tastar-los tornareu a cuinar-los!

Llegiu la recepta completa

02 Risotto amb bolets i all negre

Risotto amb bolets i all negre Marta Sanahuja

Risotto amb bolets i all negre

Marta Sanahuja us porta una nova versió del risotto que coneixem; no es limita a afegir parmesà i bolets a la base, sinó que també hi incopora alls negres per aromatitzar-la. Quin és el consell perquè els alls quedin al punt? No tallar-los perquè es desfan molt fàcilment. Sorpreneu la vostra família, parella o amics amb un risotto diferent!

Llegiu la recepta completa

03 Espaguetis amb all negre i tomàquet fresc

Espaguetis amb all negre i tomàquet fresc Becky Lawton

Espaguetis amb all negre i tomàquet fresc

Aquests espaguetis amb all negre i tomàquet són molt ràpids i fàcils de preparar, només us portarà 15 minuts cuinar-los. A part d'incorporar all a la recepta, haureu d'afegir-hi ruca, això us assegurarà una bona digestió, més gust i textura. Tasteu aquesta pasta... Hi ha vida més enllà de la bolonyesa, la carbonara i el pesto!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto