Troba la teva recepta

3 receptes amb all negre

Apreneu a preparar plats deliciosos amb un producte saludable i que prevé malalties

CUINA.CAT

09/10/2018

Aquest all és el mateix que el blanc que s'utilitza habitualment, però a diferència del normal l'all negre ha passat un procés d'envelliment i curació. En aquest procediment no només canvia de color, sinó que perd la fortor aromàtica, es fa més digestiu i no repeteix. El gust també passa a ser més agradable, afruitat i àcid alhora. A més, és interessant consumir aquest aliment perquè actua com un antibiòtic natural i té propietats beneficioses per al nostre cos: és antioxidant, enforteix el sistema immunitari i prevé malalties cardiovasculars. Si encara no l'heu tastat mai o no sabeu com incorporar-lo a les vostres receptes, no us preocupeu, perquè us portem un breu receptari per animar-vos a utilitzar aquest meravellós producte!

01 Bunyols de bacallà i all negre

Bunyols de bacallà i all negre

Bunyols de bacallà i all negre

Els bunyols de bacallà són un entrant molt habitual a les cuines d'arreu de Catalunya. Ja sigui per Nadal, a l'estiu en una terrassa o en una reunió familiara casa, sempre hi ha una bona excusa per menjar-ne. La recepta que us proposem afegeix crema d'all negre per sobre els bunyols per aportar més sabor al plat. Segur que després de tastar-los tornareu a cuinar-los!

Llegiu la recepta completa

02 Risotto amb bolets i all negre

Risotto amb bolets i all negre Marta Sanahuja

Risotto amb bolets i all negre

Marta Sanahuja us porta una nova versió del risotto que coneixem; no es limita a afegir parmesà i bolets a la base, sinó que també hi incopora alls negres per aromatitzar-la. Quin és el consell perquè els alls quedin al punt? No tallar-los perquè es desfan molt fàcilment. Sorpreneu la vostra família, parella o amics amb un risotto diferent!

Llegiu la recepta completa

03 Espaguetis amb all negre i tomàquet fresc

Espaguetis amb all negre i tomàquet fresc Becky Lawton

Espaguetis amb all negre i tomàquet fresc

Aquests espaguetis amb all negre i tomàquet són molt ràpids i fàcils de preparar, només us portarà 15 minuts cuinar-los. A part d'incorporar all a la recepta, haureu d'afegir-hi ruca, això us assegurarà una bona digestió, més gust i textura. Tasteu aquesta pasta... Hi ha vida més enllà de la bolonyesa, la carbonara i el pesto!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct

Enotast. Preparem la Castanyada

Passa un matí de dissabte diferent aprenent a apreciar els productes amb DO d’Alella. Els adults podran...

20 oct

Tast de vins i recital de poesia

El restaurant Robert de Nola, a Caldes de Montbui, organitza un tast de vins acompanyat de productes de proximitat...

20 oct

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

29 set - 20 oct

Oktoberfest 2018

Entre el 29 de setembre i el 20 d'octubre, Calella s'omplirà de música, diversió i una oferta gastronòmica...

Portada Cuina 220

CARBASSA: MOLT MÉS PODEROSA DEL QUE US IMAGINÀVEU!

  • Caçar bolets fora del bosc
  • Una mirada pròpia de la cuina de muntanya

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto