Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Bunyols de bacallà i all negre
Bunyols de bacallà i all negre
  1. Per a la crema d'all negre: tritureu tots es ingredients, coleu-ho i reserveu-ho en una mànega de pastisseria
  2. Per als bunyols: coeu les patates amb la pela i feu-ne un puré llis. 
  3. Poseu el bacallà esmicolat en 400 ml d'aigua i coeu-lo al bany maria, 10 min, a 65 ºC. Poseu-lo amb l'aigua de la cocció en una olla i coeu-lo a foc molt baix, que no passi de 65 ºC. Reserveu l'aigua de la cocció i reserveu el bacallà sobre paper absorbent.
  4. Poseu una paella al foc, afegiu-hi oli i la farina i remeneu-ho. Afegiu-hi l'aigua de la cocció del bacallà i remeneu-ho perquè no hi quedin grumolls.
  5. Bateu els ous i barregeu-los amb el puré de patates. Afegiu-ho a la farina i l'aigua. Remeneu-ho fort i treballeu la massa com si fos massa de croquetes.
  6. Afegiu-hi els alls picats, el bacallà esmicolat i el julivert picat.
  7. Treballeu la massa fins que s'assequi o s'enganxi a la mà. Reserveu-la en paper film.
  8. Feu boles de massa i fregiu-les en oli abundant, a uns 180 ºC.
  9. Escorreu els bunyols de bacallà en paper de cuina absorbent i servir-los amb una mica de puré d'all per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: