Troba la teva recepta

Preparació

  1. En primer lloc, preparareu la base del risotto. Per fer-ho, piqueu la ceba molt fina i la poseu en una cassola juntament amb la mantega. Enceneu el foc, deixeu que la mantegua es fongui i coeu la ceba fins que sigui transparent. Sofregiu-ho uns 5 minuts, i salpebreu-ho al gust.
  2. Afegiu-hi els bolets, netejats prèviament amb un paper de cuina humit i tallats a trossos. Remeneu-ho perquè la ceba i els bolets quedin ben barrejats, i afegiu-hi els alls negres. No cal que els talleu, perquè es desfan molt fàcilment amb l’escalfor del sofregit. Quan tot estigui ben mesclat, afegiu-hi l’arròs i salteu-ho 2 minuts.
  3. A banda, tingueu preparada una cassola amb el Caldo Natural de Verdures Aneto a foc baix, que mantingui l’escalfor sense arribar a bullir. Ara és el moment d’anar afegint cullerots de caldo a l’arròs. Feu-ho de mica en mica, i remenant-ho a mesura que es vagi absorbint el líquid. Poseu-hi dos cullerots, i deixeu que l’arròs es vagi coent, i seguiu afegint-hi de mica en mica més brou.
  4. Passats uns 20 minuts, ja ho tindreu llest. És el moment de retirar-ho i apagar el foc, i ratllar el parmesà per sobre, perquè l’escalfor el fongui i quedi més cremós. Serviu-ho de seguida.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 des

Taller de 'mocktails' festius

Els 'mocktails' són la versió sense alcohol del còctel. José Verdejo, bàrman expert en...

12 mai - 15 des

Cicle Enocultura't 2018

Del maig al desembre, el Mas Comtal, celler familiar ubicat a Avinyonet del Penedès (Alt Penedès), organitza...

15 des

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

15 des

Fes l'oliva

La campanya de recollida de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig us torna a oferir l’oportunitat...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto