Troba la teva recepta

Preparació

  1. En primer lloc, preparareu la base del risotto. Per fer-ho, piqueu la ceba molt fina i la poseu en una cassola juntament amb la mantega. Enceneu el foc, deixeu que la mantegua es fongui i coeu la ceba fins que sigui transparent. Sofregiu-ho uns 5 minuts, i salpebreu-ho al gust.
  2. Afegiu-hi els bolets, netejats prèviament amb un paper de cuina humit i tallats a trossos. Remeneu-ho perquè la ceba i els bolets quedin ben barrejats, i afegiu-hi els alls negres. No cal que els talleu, perquè es desfan molt fàcilment amb l’escalfor del sofregit. Quan tot estigui ben mesclat, afegiu-hi l’arròs i salteu-ho 2 minuts.
  3. A banda, tingueu preparada una cassola amb el Caldo Natural de Verdures Aneto a foc baix, que mantingui l’escalfor sense arribar a bullir. Ara és el moment d’anar afegint cullerots de caldo a l’arròs. Feu-ho de mica en mica, i remenant-ho a mesura que es vagi absorbint el líquid. Poseu-hi dos cullerots, i deixeu que l’arròs es vagi coent, i seguiu afegint-hi de mica en mica més brou.
  4. Passats uns 20 minuts, ja ho tindreu llest. És el moment de retirar-ho i apagar el foc, i ratllar el parmesà per sobre, perquè l’escalfor el fongui i quedi més cremós. Serviu-ho de seguida.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 set

La Verema del Cava 2018

Amb l’arribada de la verema, onze cellers del Cava s’han unit sota la coordinació de l’Institut...

17-23 set

Hotels amb DO

Del 17 al 23 de setembre, 21 hotels emblemàtics i amb història de Barcelona ofereixen, per setè...

23 set

El Masnou, Terra de Mar

Edificis modernistes, una casa d'indians molt singular, llegendes i una munió de vivències configuren...

21-23 set

Fira de l’Ametlla de Vilagrassa 2018

La situació estratègica de Vilagrassa, al peu del camí ral, li va valdre l’any 1185 la concessió...

Portada Cuina 219

HAMBURGUESA: ENS DEIXEM CAURE EN LA TEMPTACIÓ CÀRNIA

  • Un passeig per Formentera
  • Veïns del bo i millor del Parc Agrari

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto