Troba la teva recepta

Preparació

  1. En primer lloc, preparareu la base del risotto. Per fer-ho, piqueu la ceba molt fina i la poseu en una cassola juntament amb la mantega. Enceneu el foc, deixeu que la mantegua es fongui i coeu la ceba fins que sigui transparent. Sofregiu-ho uns 5 minuts, i salpebreu-ho al gust.
  2. Afegiu-hi els bolets, netejats prèviament amb un paper de cuina humit i tallats a trossos. Remeneu-ho perquè la ceba i els bolets quedin ben barrejats, i afegiu-hi els alls negres. No cal que els talleu, perquè es desfan molt fàcilment amb l’escalfor del sofregit. Quan tot estigui ben mesclat, afegiu-hi l’arròs i salteu-ho 2 minuts.
  3. A banda, tingueu preparada una cassola amb el Caldo Natural de Verdures Aneto a foc baix, que mantingui l’escalfor sense arribar a bullir. Ara és el moment d’anar afegint cullerots de caldo a l’arròs. Feu-ho de mica en mica, i remenant-ho a mesura que es vagi absorbint el líquid. Poseu-hi dos cullerots, i deixeu que l’arròs es vagi coent, i seguiu afegint-hi de mica en mica més brou.
  4. Passats uns 20 minuts, ja ho tindreu llest. És el moment de retirar-ho i apagar el foc, i ratllar el parmesà per sobre, perquè l’escalfor el fongui i quedi més cremós. Serviu-ho de seguida.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 mar

Xerrada 'Què he d'esmorzar? Allò que diuen i allò que hauria de ser'

Moltes persones pensen que l’esmorzar és l’àpat més important del dia però els...

23 mar

Busquem l''Homo alimentarius'

Els dissabtes i diumenges, a les 13 h, Món Sant Benet estrena una activitat nova per trobar l’'Homo...

23 mar

Visita als Jardins de la Serreta i taller de planter

Els jardins de la Serreta són una finca al bell mig de Collserola on es treballa el conreu d’hortalisses...

23 mar

Jornada d'observació del Plor de la Vinya

A mitjan març, la vida torna al Penedès i es pot observar un fenomen curt però interessant a les...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto