Troba la teva recepta

4 receptes de pintxos

A Catalunya no tenim 'cuadrillas', ni sortim de 'txikiteo', però podem fer receptes com aquestes per gaudir d'aquesta expressió de la gastronomia basca

CUINA.CAT

26/06/2019
01 Pintxo de truita de seitons frescos d'Hondarribia

Pintxo de truita de seitons frescos d'Hondarribia

Pintxo de truita de seitons frescos d'Hondarribia

La truita i el pa sempre han anat de la mà, és un fet innegable. D'aquesta manera, sempre es pot afegir un tercer element a l'equació si preparem una truita de seitons i l'ajuntem amb el pa. Com passa amb moltes varietats de pintxos, aquesta és una recepta molt fàcil de fer que pot obrir qualsevol tipus de menú de forma simple però boníssima.

Llegiu la recepta completa

02 Pintxo de xistorra amb ou de guatlla

Pintxo de xistorra amb ou de guatlla

Pintxo de xistorra amb ou de guatlla

Els pintxos no sempre són barreges d'ingredients sobre d'una llesca de pa; a vegades, simplement és unir uns quants elements i punxar-los. Com és en aquest cas, una torre amb base de pa i tres pisos d'ou de guatlla, xistorra i patata fregida. Però no significa que es pugui fer en un tres i no res, ja que l'ou, la carn i la patata necessiten cuinar-se abans de presentar-se.

Llegiu la recepta completa

03 Pintxo de bacallà amb mussolina d'all

Pintxo de bacallà amb mussolina d'all

Pintxo de bacallà amb mussolina d'all

Barrejar ingredients amb la tècnica anomenada 'mussolina' és ideal per preparar pintxos com aquest que us portem. En aquest cas, es combina el sabor potent de l'all amb el bacallà, amagat sota la mussolina, que donarà una explosió de matisos al paladar. 

Llegiu la recepta completa

04 Pintxo d'ensalada de cabdells amb tonyina

Pintxo d'ensalada de cabdells amb tonyina

Pintxo d'ensalada de cabdells amb tonyina

Es poden disposar desenes de tipus d'amanides a sobre d'una llesqueta de pa, ja que es transformen en un petit aperitiu saludable i lleuger que agrada molt. En aquesta ocasió us indiquem com preparar una ensalada de cabdells amb tonyina, tot, com dicta la tradició basca, a sobre d'un trosset de pa. Un petit mos de sabors senzill, però clàssic.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

14 oct

Jornades gastronòmiques 'La poma a la cuina'

Pomes farcides de carn, amb botifarra dolça, amb confit de pinya o amanida de formatge fresc, entre d'altres. Tornen...

14 oct

III Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l'Arròs de Tardor

Com ja es tradició, el poble tarragoní de Mont-roig del Camp i Miami Platja celebra unes jornades dedicades...

14 oct

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

18 oct

'Cosa/Cos' de Les Impuxibles

A través d'un poemari en viu, una selecció personal de poemes de dones, es visibilitza el procés...

Portada Cuina 232

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto