Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

4 receptes de pintxos

A Catalunya no tenim 'cuadrillas', ni sortim de 'txikiteo', però podem fer receptes com aquestes per gaudir d'aquesta expressió de la gastronomia basca

CUINA.CAT

26/06/2019
01 Tapa de truita amb seitons frescos d'Hondarribia

Tapa de truita amb seitons frescos d'Hondarribia

Pintxo de truita de seitons frescos d'Hondarribia

La truita i el pa sempre han anat de la mà, és un fet innegable. D'aquesta manera, sempre es pot afegir un tercer element a l'equació si preparem una truita de seitons i l'ajuntem amb el pa. Com passa amb moltes varietats de pintxos, aquesta és una recepta molt fàcil de fer que pot obrir qualsevol tipus de menú de forma simple però boníssima.

Llegiu la recepta completa

02 Pintxo de xistorra amb ou de guatlla

Pintxo de xistorra amb ou de guatlla

Pintxo de xistorra amb ou de guatlla

Els pintxos no sempre són barreges d'ingredients sobre d'una llesca de pa; a vegades, simplement és unir uns quants elements i punxar-los. Com és en aquest cas, una torre amb base de pa i tres pisos d'ou de guatlla, xistorra i patata fregida. Però no significa que es pugui fer en un tres i no res, ja que l'ou, la carn i la patata necessiten cuinar-se abans de presentar-se.

Llegiu la recepta completa

03 Pintxo de bacallà amb mussolina d'all

Pintxo de bacallà amb mussolina d'all

Pintxo de bacallà amb mussolina d'all

Barrejar ingredients amb la tècnica anomenada 'mussolina' és ideal per preparar pintxos com aquest que us portem. En aquest cas, es combina el sabor potent de l'all amb el bacallà, amagat sota la mussolina, que donarà una explosió de matisos al paladar. 

Llegiu la recepta completa

04 Pintxo d'ensalada de cabdells amb tonyina

Pintxo d'ensalada de cabdells amb tonyina

Pintxo d'ensalada de cabdells amb tonyina

Es poden disposar desenes de tipus d'amanides a sobre d'una llesqueta de pa, ja que es transformen en un petit aperitiu saludable i lleuger que agrada molt. En aquesta ocasió us indiquem com preparar una ensalada de cabdells amb tonyina, tot, com dicta la tradició basca, a sobre d'un trosset de pa. Un petit mos de sabors senzill, però clàssic.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: