Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu i filetegeu els seitons.
  2. En una paella amb un rajolí d’oli, daureu lleugerament els alls, picats.
  3. Afegiu-hi els filets de seitó, salats, i daureu-los molt lleugerament.
  4. Aboqueu-ho sobre els ous batuts. Afegiu-hi julivert acabat de picar.
  5. Feu una truita, molt poc temps per cada costat, que quedi sucosa a l’interior.
  6. Talleu la truita en vuit talls i poseu cada tros a sobre d’una de les llesques de pa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: