Troba la teva recepta

Preparació

  1. En un recipient que pugui anar a la nevera amb aigua, dessaleu el bacallà, amb la pell cap amunt. Canvieu l’aigua cada 6 h, fins que estigui al vostre gust de sal. Reserveu-lo.
  2. Per a la mussolina d’all suau: munteu un allioli amb un ou, un gra d’all i oli d’oliva. Si voleu, podeu escalivar l’all o escaldar-lo, per reduir-ne la potència.
  3. Enfarineu els talls de bacallà i fregiu-los lleugerament en una paella amb una mica d’oli. Reserveu-los sobre paper de cuina.
  4. Abans de muntar el pintxo, talleu el pa a llesques i suqueu-les amb tomàquet, sense afegir-hi oli ni sal.
  5. Poseu un tall de bacallà a sobre de cada llesca de pa, napeu-ho amb la mussolina d’alls i gratineu-ho fins que agafi un color daurat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jun

(R)Evolució a la cuina: la revolució del pa

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai - 21 jun

Jornades del Llagostí d'Alcanar 2019

Valorat i conegut arreu, durant un mes, el llagostí de l'Ebre serà el protagonista de les taules dels...

22 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

22-23 jun

Beach Market a l'hostal Empúries

L'Hostal Empúries celebra, per primera vegada, una edició de mercat a primera línia de mar, amb...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto