Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un recipient que pugui anar a la nevera amb aigua, dessaleu el bacallà, amb la pell cap amunt. Canvieu l’aigua cada 6 h, fins que estigui al vostre gust de sal. Reserveu-lo.
  2. Per a la mussolina d’all suau: munteu un allioli amb un ou, un gra d’all i oli d’oliva. Si voleu, podeu escalivar l’all o escaldar-lo, per reduir-ne la potència.
  3. Enfarineu els talls de bacallà i fregiu-los lleugerament en una paella amb una mica d’oli. Reserveu-los sobre paper de cuina.
  4. Abans de muntar el pintxo, talleu el pa a llesques i suqueu-les amb tomàquet, sense afegir-hi oli ni sal.
  5. Poseu un tall de bacallà a sobre de cada llesca de pa, napeu-ho amb la mussolina d’all i gratineu-ho fins que agafi un color daurat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: