Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

4 receptes de 'tacos'

Hi ha alguns àpats mexicans que ens encanten, i els 'tacos' en són un exemple: tortillas de blat de moro amb qualsevol farcit, com ens hi podem negar?

CUINA.CAT

17/06/2019
01 'Tacos' de guacamole

'Tacos' de guacamole Ada Parellada

'Tacos' de guacamole

Si es vol aconseguir un àpat 100% mexicà, és necessari que porti una de les salses més icòniques del país: el guacamole. Feta servir en 'nachos', 'fajitas', 'burritos' i, també, 'tacos'. A banda, s'acompanya la salsa amb tomàquets i làmines de formatge cremós, que no només omplen més la tortilla, sinó que també aporten textures diferents al conjunt del plat.

Llegiu la recepta completa

02 Tacos de llagosta

Tacos de llagosta

'Tacos' de llagosta

Ja que l'estiu és aquí, aprofitem el marisc com la llagosta, que està a la seva millor època i la fem servir en tot tipus de plats! En aquesta recepta s'amaneix la llagosta amb una salsa de xili 'de árbol', feta a base d'espècies i barreja d'altres salses. Tampoc hi falta l'alvocat tallat a llesques, típic de la gastronomia mexicana.

Llegiu la recepta completa

03 'Cochinita pibil'

'Cochinita pibil' Becky Lawton

'Cochinita pibil'

En aquest cas us indiquem com cuinar una de les preparacions més tradicionals de Mèxic, la 'cochinita pibil'. Elaborada amb espècies, 'achiote' (arxiota) i espatlla de porc, requereix una cocció de 5 hores al forn, amb un resultat excel·lent. Aquesta preparació és apta per farcir 'tacos', com aquesta recepta, o per presentar en una safata.

Llegiu la recepta completa

04 Tacos amb maduixots

Tacos amb maduixots Anna Garcia Frigola

'Tacos' amb maduixots

Com que els 'tacos' es tracten de tortillas de blat de moro, es poden farcir, fins i tot, de fruites i ingredients dolços, com aquesta recepta que us presentem aquí. Pot servir tant com a postres d'un menú o com a esmorzar o berenar, i també es pot canviar de perspectiva i preparar-lo amb altres tipus de fruites!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: