Troba la teva recepta

4 receptes de 'tacos'

Hi ha alguns àpats mexicans que ens encanten, i els 'tacos' en són un exemple: tortillas de blat de moro amb qualsevol farcit, com ens hi podem negar?

CUINA.CAT

17/06/2019
01 'Tacos' de guacamole

'Tacos' de guacamole Ada Parellada

'Tacos' de guacamole

Si es vol aconseguir un àpat 100% mexicà, és necessari que porti una de les salses més icòniques del país: el guacamole. Feta servir en 'nachos', 'fajitas', 'burritos' i, també, 'tacos'. A banda, s'acompanya la salsa amb tomàquets i làmines de formatge cremós, que no només omplen més la tortilla, sinó que també aporten textures diferents al conjunt del plat.

Llegiu la recepta completa

02 'Tacos' de llagosta

'Tacos' de llagosta

'Tacos' de llagosta

Ja que l'estiu és aquí, aprofitem el marisc com la llagosta, que està a la seva millor època i la fem servir en tot tipus de plats! En aquesta recepta s'amaneix la llagosta amb una salsa de xili 'de árbol', feta a base d'espècies i barreja d'altres salses. Tampoc hi falta l'alvocat tallat a llesques, típic de la gastronomia mexicana.

Llegiu la recepta completa

03 'Cochinita pibil'

'Cochinita pibil' Becky Lawton

'Cochinita pibil'

En aquest cas us indiquem com cuinar una de les preparacions més tradicionals de Mèxic, la 'cochinita pibil'. Elaborada amb espècies, 'achiote' (arxiota) i espatlla de porc, requereix una cocció de 5 hores al forn, amb un resultat excel·lent. Aquesta preparació és apta per farcir 'tacos', com aquesta recepta, o per presentar en una safata.

Llegiu la recepta completa

04 'Tacos' amb maduixots

'Tacos' amb maduixots Anna Garcia Frigola

'Tacos' amb maduixots

Com que els 'tacos' es tracten de tortillas de blat de moro, es poden farcir, fins i tot, de fruites i ingredients dolços, com aquesta recepta que us presentem aquí. Pot servir tant com a postres d'un menú o com a esmorzar o berenar, i també es pot canviar de perspectiva i preparar-lo amb altres tipus de fruites!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

14 oct

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

14 oct

Jornades gastronòmiques 'La poma a la cuina'

Pomes farcides de carn, amb botifarra dolça, amb confit de pinya o amanida de formatge fresc, entre d'altres. Tornen...

14 oct

III Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l'Arròs de Tardor

Com ja es tradició, el poble tarragoní de Mont-roig del Camp i Miami Platja celebra unes jornades dedicades...

18 oct

'Cosa/Cos' de Les Impuxibles

A través d'un poemari en viu, una selecció personal de poemes de dones, es visibilitza el procés...

Portada Cuina 232

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto