Troba la teva recepta

4 receptes de 'tacos'

Hi ha alguns àpats mexicans que ens encanten, i els 'tacos' en són un exemple: tortillas de blat de moro amb qualsevol farcit, com ens hi podem negar?

CUINA.CAT

17/06/2019
01 'Tacos' de guacamole

'Tacos' de guacamole Ada Parellada

'Tacos' de guacamole

Si es vol aconseguir un àpat 100% mexicà, és necessari que porti una de les salses més icòniques del país: el guacamole. Feta servir en 'nachos', 'fajitas', 'burritos' i, també, 'tacos'. A banda, s'acompanya la salsa amb tomàquets i làmines de formatge cremós, que no només omplen més la tortilla, sinó que també aporten textures diferents al conjunt del plat.

Llegiu la recepta completa

02 'Tacos' de llagosta

'Tacos' de llagosta

'Tacos' de llagosta

Ja que l'estiu és aquí, aprofitem el marisc com la llagosta, que està a la seva millor època i la fem servir en tot tipus de plats! En aquesta recepta s'amaneix la llagosta amb una salsa de xili 'de árbol', feta a base d'espècies i barreja d'altres salses. Tampoc hi falta l'alvocat tallat a llesques, típic de la gastronomia mexicana.

Llegiu la recepta completa

03 'Cochinita pibil'

'Cochinita pibil' Becky Lawton

'Cochinita pibil'

En aquest cas us indiquem com cuinar una de les preparacions més tradicionals de Mèxic, la 'cochinita pibil'. Elaborada amb espècies, 'achiote' (arxiota) i espatlla de porc, requereix una cocció de 5 hores al forn, amb un resultat excel·lent. Aquesta preparació és apta per farcir 'tacos', com aquesta recepta, o per presentar en una safata.

Llegiu la recepta completa

04 'Tacos' amb maduixots

'Tacos' amb maduixots Anna Garcia Frigola

'Tacos' amb maduixots

Com que els 'tacos' es tracten de tortillas de blat de moro, es poden farcir, fins i tot, de fruites i ingredients dolços, com aquesta recepta que us presentem aquí. Pot servir tant com a postres d'un menú o com a esmorzar o berenar, i també es pot canviar de perspectiva i preparar-lo amb altres tipus de fruites!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 jul

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

20 jul

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

20 jul

Aplec del Romesco

Cada tercer dissabte de juliol, la plaça Major d'aquest municipi de la Conca de Barberà s'omple de gom...

20 jul

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto