Troba la teva recepta

Preparació

  1. Renteu els maduixots sota l’aixeta, eixugueu-los i retireu-ne el copoll. Els maduixots, petits i madurs. Renteu-los amb aigua i un xic de vinagre: ajudan a mantenir-ne el color. Talleu-los a làmines longitudinals no gaire fines i reserveu-los.
  2. Separeu tres clares d’ou d’una banda i els sis rovells de l’altra. Poseu els rovells en un bol amb el sucre i bateu-los a fons, fins que l’emulsió canviï de color, blanquejant-los. En un altre bol, bateu les tres clares amb un pessic de sal fins al punt de neu. Incorporeu-ho delicadament als rovells batuts, barrejant-ho de baix a dalt amb una espàtula.
  3. Poseu 15 g de mantega en una paella gran i coeu una quarta part del preparat, escampant-lo com si fos una crep. Quan estigui cuit dels dos costats, poseu-lo en un plat i repetiu l’operació per als altres tres tacos.
  4. Unteu una cara dels tacos amb la confitura i, al damunt, poseu-hi els maduixots laminats. Plegueu els tacos per la meitat i empolseu-los amb sucre fi abans de servir-los.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 set

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

20 set

Dia Mundial de la Paella

La paella s'ha convertit en la icona gastronòmica de València, i el 20 de setembre n'és el dia mundial....

21 set

Verema a Albet i Noya

Amb motiu de la verema d'enguany, Albet i Noya obre les seves portes per tal d'oferir a petits i grans una nova...

21 set

'Matí de verema' amb la Família Torres

La Família Torres organitza, un any més, unes activitats pensades per donar a conèixer el món...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto