Troba la teva recepta

Preparació

  1. Renteu els maduixots sota l’aixeta, eixugueu-los i retireu-ne el copoll. Els maduixots, petits i madurs. Renteu-los amb aigua i un xic de vinagre: ajudan a mantenir-ne el color. Talleu-los a làmines longitudinals no gaire fines i reserveu-los.
  2. Separeu tres clares d’ou d’una banda i els sis rovells de l’altra. Poseu els rovells en un bol amb el sucre i bateu-los a fons, fins que l’emulsió canviï de color, blanquejant-los. En un altre bol, bateu les tres clares amb un pessic de sal fins al punt de neu. Incorporeu-ho delicadament als rovells batuts, barrejant-ho de baix a dalt amb una espàtula.
  3. Poseu 15 g de mantega en una paella gran i coeu una quarta part del preparat, escampant-lo com si fos una crep. Quan estigui cuit dels dos costats, poseu-lo en un plat i repetiu l’operació per als altres tres tacos.
  4. Unteu una cara dels tacos amb la confitura i, al damunt, poseu-hi els maduixots laminats. Plegueu els tacos per la meitat i empolseu-los amb sucre fi abans de servir-los.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 jul

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

20 jul

Mercat Romà de Guissona 2019

Des de fa 23 anys, Guissona rememora el seu passat romà amb una festa on els visitants tenen l’oportunitat...

20 jul

Aplec del Romesco

A Santa Coloma de Queralt, la recepta del romesco passa de pares a fills i se n’ha perdut el rastre en el...

20 jul

X Jornades Gastronòmiques d'Empordàlia

El celler Empordàlia celebra la desena edició de les Jornades Gastronòmiques, on es pot gaudir del...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto