Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu els maduixots sota l’aixeta, eixugueu-los i retireu-ne el copoll. Els maduixots, petits i madurs. Renteu-los amb aigua i un xic de vinagre: ajudan a mantenir-ne el color. Talleu-los a làmines longitudinals no gaire fines i reserveu-los.
  2. Separeu tres clares d’ou d’una banda i els sis rovells de l’altra. Poseu els rovells en un bol amb el sucre i bateu-los a fons, fins que l’emulsió canviï de color, blanquejant-los. En un altre bol, bateu les tres clares amb un pessic de sal fins al punt de neu. Incorporeu-ho delicadament als rovells batuts, barrejant-ho de baix a dalt amb una espàtula.
  3. Poseu 15 g de mantega en una paella gran i coeu una quarta part del preparat, escampant-lo com si fos una crep. Quan estigui cuit dels dos costats, poseu-lo en un plat i repetiu l’operació per als altres tres tacos.
  4. Unteu una cara dels tacos amb la confitura i, al damunt, poseu-hi els maduixots laminats. Plegueu els tacos per la meitat i empolseu-los amb sucre fi abans de servir-los.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

11 jul

Nits de pel·lícula entre vinyes

Jean Leon presenta Nits de Pel·lícula entre Vinyes, dues vetllades inoblidables on cinema, gastronomia...

12 jul

El préssec d'Ordal en tres tapes i tres vins

Coincidint amb la 15a edició del Mercat del Préssec d’Ordal, Albet i Noya organitza un maridatge...

18 jul

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

01-19 jul

L'arròs mariner, jornades gastronòmiques

Aquestes jornades gastronòmiques estaven previstes el passat mes de març, però la crisi sanitària...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto