Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la llagosta: en una olla gran amb aigua, poseu a bullir tots els vegetals i les herbes.
  2. Poseu les llagostes vives en una olla amb aigua bullent, que les cobreixi, i coeu-les.
  3. Retireu les llagostes de l'olla i poseu-les en una taula de tallar. Obriu el cos de les llagostes amb unes tisores i extraieu-ne la carn. Talleu-la a trossos.
  4. Per a la salsa de xili: torreu lleugerament els xilis. Amb una cullerada d'oli, salteu-los fins a caramel·litzar-los. Afegiu-hi la ceba i l'all i coeu-ho 2 min.
  5. En una liquadora o un processador d'aliments, liqüeu els xilis, la ceba i l'all amb la resta dels ingredients. Saleu-ho i reserveu-ho.
  6. Per a la maionesa de chipotle: en una liquadora o un processador d'aliments, poseu tots els ingredients, excepte l'oli, i mescleu-los fins que s'incorporin bé.
  7. Afegiu-hi l'oli lentament i continueu barrejant-ho fins que s'hi incorpori.
  8. Per als tacos: en una paella a foc mitjà, escalfeu uns segons els trossos de llagosta amb dues cullerades de mantega i dues cullerades de salsa de xili de árbol i sal.
  9. Escalfeu la planxa a foc mitjà i escalfeu-hi les tortillas fins que estiguin tendres.
  10. Per a cada taco, poseu una porció generosa de trossos de llagosta al centre d’una tortilla, una culleradeta de maionesa de chipotle, coriandre i una llesca d’alvocat. Serviu-ho amb un tros de llimona.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

27 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

28 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

28 jun

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto