Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Plats amb gingebre

Una arrel saludable i amb moltes possibilitats a la cuina

POL MARTÍN DE HARO

09/03/2021

El vam descobrir envinagrat, acompanyant els plats de sushi, però aquesta arrel té tantes qualitats gastronòmiques i saludables que s’ha guanyat un lloc al nostre rebost. És per això que al CUINA us proposem, a continuació, algunes receptes amb gingebre.

01 Crema de coliflor amb un toc de gingebre

Crema de coliflor amb un toc de gingebre Becky Lawton

Crema de coliflor amb un toc de gingebre

Una recepta ràpida i senzilla, apta per a vegans, que us farà aprofitar la coliflor per fer una crema saborosa gràcies al toc refrescant del gingebre.

02 Costella de porc amb llima i gingebre

Costella de porc amb llima i gingebre

Costella de porc amb llima i gingebre

En aquest plat, el gingebre actua de condiment destacat en una manera diferent de cuinar les costelles de porc juntament amb la llima o el quètxup. Les heu de coure al forn durant una hora, però l'espera val la pena.

03 Ramen amb pollastre i gingebre

Ramen amb pollastre i gingebre Becky Lawton

Ramen amb pollastre i gingebre

L’anomenada escudella japonesa amb pollastre, ceba, alga nori, ous durs i, per descomptat, fideus de ramen. Un brou d’aquells que ja esteu tardant a descobrir. Saborós i diferent, i, segons la tradició japonesa, haureu de fer soroll quan xucleu els fideus mostrant així el vostre agraïment per l’àpat.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: