Preparació
- Poseu els dos fons en una olla a foc mitjà. Quan bullin, poseu-hi els pits de pollastre, el gingebre, l’all, la salsa de soja blanca, el mirin, el sucre i l’oli de sèsam. Coeu-ho a foc lent, 30 min, fins que el pollastre estigui cuit.
- Retireu el pollastre del brou i refredeu-lo. Talleu-lo a làmines. Salpebreu el brou, si cal.
- Poseu aigua en una olla i coeu-hi els fideus, 50 s. Escorreu-los i repartiu-los en quatre bols individuals.
- Ompliu els bols amb el brou calent, fins que cobreixi els fideus. A sobre, poseu-hi les làmines de pit de pollastre, la ceba tendra tallada a rodanxes molt fines i els ous passats per aigua, tallats per la meitat.
- Poseu una fulla d’alga nori a la vora de cada bol, amb la meitat submergida en el brou i l’altra meitat a fora. Empolseu-ho amb llavors de sèsam i serviu-ho.