Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Piqueu els alls i talleu les cebes a la juliana.
  2. Poseu la costella en una safata de forn, salpebreu-la i afegiu-hi la ceba, l’all, el vi blanc, el quètxup, la mel, el gingebre picat, el suc de llima i la pela d’una llima ratllada.
  3. Coeu-la al forn a 180 ºC, 1 h; mireu que estigui tendra i aneu-la girant sovint perquè no es cremi.
  4. Al final de la cocció podeu engegar el gratinador perquè es caramel·litzi.
  5. Serviu-la als plats i ratlleu-hi la pell de llima que havíeu reservat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: