Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Tres receptes de pa per fer a casa

Amb aquesta petita llista podreu començar a cuinar pa

PAU SAURI SORIANO

15/11/2021

"Ves a buscar el pa". Segurament, és una de les ordres menys odiades de tots els temps, ja que ens permet entrar a l'obrador de pa, gaudir de la flaire de torrat que surt dels forns i, finalment, esmorzar un parell de torrades calentes amb el nostre acompanyament preferit. D'inconvenients, però, també en té: haver de sortir de casa mig adormit amb el pijama, fer llargues cues i mirar d'encertar-la amb el canvi, gratant dins la butxaca les monedes. Però, i si fem el pa a casa? Fins fa poc temps, aquesta idea podia semblar una bogeria, si bé cada vegada hi ha més persones que  s'animen a provar-ho i queden satisfetes amb els resultats. Les tècniques tradicionals i l'aparició de nous electrodomèstics han fet d'aquest desig una realitat. Des de CUINA, doncs, us proposem tres receptes senzilles per començar a cuinar el pa a casa. Això sí, sempre tindrem els forns de confiança per quan se'ns cremi o ens quedi poc gustós!

01 Panets d'hamburguesa

Panets d'hamburguesa Gemma Clofent

Panets d'hamburguesa

Normalment, posem el focus en els aliments que acompanyen el pa (una hamburguesa crua, embotit variat, verdures, etc.). No obstant això, sovint, la combinació pot fracassar per culpa del pa. D'aquesta manera, us aconsellem que pareu atenció a la recepta de Gemma Clofent per tal de poder elaborar un pa d'hamburguesa de primera, perfecte per a qualsevol situació i àpat.

 

02 Pa semiintegral

Pa semiintegral

Pa de llavors semiintegral, al 70%

Tot i que el seu gust ens encanta i en menjar-lo quedem plens i satisfets, convé no abusar de les farines blanques; per això, afegim la recepta de pa integral de Daniel Jordà a la nostra petita llista. Utilitzareu ingredients més respectuosos amb el nostre organisme, com és el cas de la farina integral.

 

03 Fogassa (pa rodó amb biga)

Fogassa (pa rodó amb biga)

Fogassa (pa rodó amb biga)

Acabem amb el pa de les torrades calentes, el tomàquet, l'oli i la sal. Daniel Jordà, novament, us anima a portar l'obrador de pa a casa perquè pugueu gaudir del sabor tradicional del rodó amb biga, un preferment.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: