Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al preferment: barregeu tots els ingredients i deixeu-los reposar a temperatura ambient 10 -16 h. Tambe podeu deixar-ho despres de 2 h a temperatura ambient, a la nevera fins a 24 h.
  2. Per a la massa final: barregeu tots els ingredients, incloses les llavors prèviament escaldades en aigua, fins a aconseguir una massa consistent i que tota la farina quedi hidratada, 3 min (pot faltar una mica d'aigua, ja que les farines integrals n'absorbeixen més). Deixeu-ho reposar tapat 30 min.
  3. Torneu-ho a pastar girant la massa sobre si mateixa, 5 min.
  4. Deixeu-ho reposar 1 h o 1 h 30 min, o bé fins que la massa dobli el volum.
  5. Dividiu-ho en peces de 550 g per a un motlle petit, o bé feu-ne una bola.
  6. Pinteu la peces amb aigua i arrebosseu-la amb pipes de gira-sol o amb altres llavors.
  7. Deixeu-ho fermentar 1 h o bé fins que arribi fins al capdamunt del motlle o fins que dobli el volum.
  8. Enforneu-ho amb vapor a 225 ºC, 20 - 25 min.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: