ADRIÁN ROQUE
08/03/2022Entrem al març amb força per acomiadar l'hivern! El 20 de març finalitza l'estació de la neu, de la màgia i del Nadal, però encara queden unes quantes setmanes de fred. Per això a CUINA hem volgut portar-vos unes receptes de sopes i cremes per acomiadar l'hivern, però sense morir-nos de fredor!
Sopa de marisc amb llet de coco Food Photos / Cristina Rivarola
Si bé és una sopa d'hivern, les seves notes de llimona, paprika, gingebre i menta ens fan la sensació que ja tenim un peu posat a la primavera!
Crema de xirivia amb poma i xips de moniato Food Photos / Cristina Rivarola
El moniato i la xirivia són productes molt típics de la tardor i, per bé que ja hem passat aquesta estació i fins i tot estem a punt d'acabar l'hivern, el fet d'utilitzar-los ara en una recepta ens allunya del temps de fred rigorós del mes de gener.
Sopa amb mandonguilles i verdures d'hivern Food Photos / Cristina Rivarola
I ara una bona sopeta feta amb verdures d'hivern. Que vulguem que ja arribi el temps de la càlida primavera no significa que no puguem (com a bons amants de la cuina que som) aprofitar els productes de temporada per fer-ne unes receptes ideals. Endavant!
Crema calenta d'alvocat Food Photos / Cristina Rivarola
Acabem amb una altra crema calenta per acomiadar el fred. Una última recepta de la cuina de cullera que ens agrada tant quan al carrer hi ha una temperatura de només 2 ºC. Gaudiu-ne!
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: