Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

4 sopes per deixar enrere l'hivern

Acomiadar el fred amb bon gust

ADRIÁN ROQUE

08/03/2022

Entrem al març amb força per acomiadar l'hivern! El 20 de març finalitza l'estació de la neu, de la màgia i del Nadal, però encara queden unes quantes setmanes de fred. Per això a CUINA hem volgut portar-vos unes receptes de sopes i cremes per acomiadar l'hivern, però sense morir-nos de fredor!

01 Sopa de marisc amb llet de coco

Sopa de marisc amb llet de coco Food Photos / Cristina Rivarola

Sopa de marisc amb llet de coco

Si bé és una sopa d'hivern, les seves notes de llimona, paprika, gingebre i menta ens fan la sensació que ja tenim un peu posat a la primavera!

02 Crema de xirivia amb poma i xips de moniato

Crema de xirivia amb poma i xips de moniato Food Photos / Cristina Rivarola

Crema de xirivia amb poma i xips de moniato

El moniato i la xirivia són productes molt típics de la tardor i, per bé que ja hem passat aquesta estació i fins i tot estem a punt d'acabar l'hivern, el fet d'utilitzar-los ara en una recepta ens allunya del temps de fred rigorós del mes de gener.

03 Sopa amb mandonguilles i verdures d'hivern

Sopa amb mandonguilles i verdures d'hivern Food Photos / Cristina Rivarola

Sopa amb mandonguilles i verdures d'hivern

I ara una bona sopeta feta amb verdures d'hivern. Que vulguem que ja arribi el temps de la càlida primavera no significa que no puguem (com a bons amants de la cuina que som) aprofitar els productes de temporada per fer-ne unes receptes ideals. Endavant!

04 Crema calenta d'alvocat

Crema calenta d'alvocat Food Photos / Cristina Rivarola

Crema calenta d'alvocat

Acabem amb una altra crema calenta per acomiadar el fred. Una última recepta de la cuina de cullera que ens agrada tant quan al carrer hi ha una temperatura de només 2 ºC. Gaudiu-ne!

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: