Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu la mantega i l'oli a escalfar en una cassola i, quan estigui calent, afegiu-hi els porros i coeu-ho 5 min. Reserveu una cullerada de porros per al muntatge final.
  2. Afegiu-hi les xirivies i la poma i salteu-ho uns minuts.
  3. Afegiu-hi el brou i deixeu-ho coure fins que les xirivies estiguin tendres. Afegiu-hi el curri i el comí.
  4. Tritureu la sopa per convertir-la en una crema. Salpebreu-la.
  5. Peleu el moniato, talleu-lo a la juliana i salteu-lo en una paella amb oli abundant. 
  6. En el moment de servir la crema, afegiu-hi un rajolí de suc de la llimona i acabeu-ho amb les tires de moniato i unes quantes rodanxes de porro fregit.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: