Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

5 receptes de pa

El pa ha estat un aliment bàsic de la humanitat des de la prehistòria, i avui celebrem el seu Dia amb receptes on pren protagonisme!

CUINA.CAT

16/10/2017
01 Pa de Sant Jordi

Pa de Sant Jordi

Pa de Sant Jordi

El pa no pot faltar mai, i encara menys en dies assenyalats com la Diada de Sant Jordi. Pep Nogué ens proposa una recepta que simula la senyera catalana amb el vermell de la sobrassada i el groc propi del pa. Us animeu? Si us agrada, podeu fer-la més enllà del 23 d'abril!

Llegeix la recepta completa

02 Pa amb vi i sucre

Pa amb vi i sucre

Pa, vi i sucre

Una llesca de pa amb vi i sucre és potser una de les receptes més tradicionals de la cuina catalana. Segur que tots i totes n'heu sentit parlar als vostres pares o avis. Sabíeu que és més antiga que el pa amb tomàquet? Xavier Gruber explica com preparar un dels imprescindibles de la nostra cuina!

Llegeix la recepta completa

03 Pa sec per fer un paté

Pa sec per fer un paté

Pa sec per fer un paté

Aquesta recepta és ideal per als qui esteu cansats d'acompanyar el paté amb torrades o per als que voleu sorprendre els convidats amb uns aperitius originals. Remei Ribas ens proposa una base de pa que s'integra directament amb el paté en una mateixa mossegada.

Llegeix la recepta completa

04 Pa de llet amb nous i panses

Pa de llet amb nous i panses

Pa de llet amb nous i panses

Aquesta recepta ens mostra la part més dolça del pa! Les panses i les nous el fan perfecte per combinar-lo amb melmelades, mantegues o uns tallets de codonyat. Si preferiu el dolç que el salat, aquesta recepta és la vostra!

Llegeix la recepta completa

05 Pa de pessic amb most

Pa de pessic amb most

Pa de pessic amb most

La melositat d'aquest pa de pessic és gràcies a l'oli d'oliva i a l'almívar que l'envolta, a més de la melmelada que separa les dues meitats. El sabor de la melmelada és qüestió de gustos, i la decisió és tota vostra!

Llegeix la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: