CUINA.CAT
16/10/2017Pa de Sant Jordi
El pa no pot faltar mai, i encara menys en dies assenyalats com la Diada de Sant Jordi. Pep Nogué ens proposa una recepta que simula la senyera catalana amb el vermell de la sobrassada i el groc propi del pa. Us animeu? Si us agrada, podeu fer-la més enllà del 23 d'abril!
Pa amb vi i sucre
Una llesca de pa amb vi i sucre és potser una de les receptes més tradicionals de la cuina catalana. Segur que tots i totes n'heu sentit parlar als vostres pares o avis. Sabíeu que és més antiga que el pa amb tomàquet? Xavier Gruber explica com preparar un dels imprescindibles de la nostra cuina!
Pa sec per fer un paté
Aquesta recepta és ideal per als qui esteu cansats d'acompanyar el paté amb torrades o per als que voleu sorprendre els convidats amb uns aperitius originals. Remei Ribas ens proposa una base de pa que s'integra directament amb el paté en una mateixa mossegada.
Pa de llet amb nous i panses
Aquesta recepta ens mostra la part més dolça del pa! Les panses i les nous el fan perfecte per combinar-lo amb melmelades, mantegues o uns tallets de codonyat. Si preferiu el dolç que el salat, aquesta recepta és la vostra!
Pa de pessic amb most
La melositat d'aquest pa de pessic és gràcies a l'oli d'oliva i a l'almívar que l'envolta, a més de la melmelada que separa les dues meitats. El sabor de la melmelada és qüestió de gustos, i la decisió és tota vostra!
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.