Troba la teva recepta

Preparació

  1. Barregeu el vi amb el sucre, les pells i els sucs de les llimones i les taronges i el canonet de canyella. Porteu-ho a ebullició i deixeu-lo bullir 5 min, congeleu la meitat del líquid resultant i reserveu-ne la resta. 
  2. Talleu les llesques de pa i suqueu-les amb el vi negre fins que n’absorbeixin bé el sabor.
  3. Raspeu el glaçó de vi amb l’ajuda d’una forquilla o d’un ratllador i col·loqueu una mica d’aquest granissat sobre del pa sucat. 
  4. Acabeu les postres empolsant-les amb una mica de sucre de llustre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18-21 oct

11a Fira del Bolet i el Boletaire

La tardor és la millor època de l’any per collir i tastar bolets. A Solsona ho saben prou bé,...

12-21 oct

IV Setmana Rosa a Albet i Noya

Albet i Noya (Sant Pau d’Ordal) torna a dedicar el mes d’octubre a la lluita contra el càncer...

19-21 oct

IX Mercat de Mercats

Mercat de Mercats torna a ser fidel a la ciutat i celebra la seva novena edició del 19 al 21 d’octubre....

19-21 oct

Fira de Sant Ermengol

La Seu d’Urgell celebra una nova edició de la mil·lenària Fira de Sant Ermengol, en el marc...

Portada Cuina 220

CARBASSA: MOLT MÉS PODEROSA DEL QUE US IMAGINÀVEU!

  • Caçar bolets fora del bosc
  • Una mirada pròpia de la cuina de muntanya

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto