Troba la teva recepta

M'han deixat una panificadora i, després de llegir, investigar, preguntar i demanar consells a uns quants bloguers experts en el tema del pa, em vaig decidir per una de les receptes més senzilles, és a dir, una recepta on tot el procés (pastat, fermentació i cocció) es fa dins la panificadora.

El següent pas serà començar a provar pans on la cocció es faci al forn, per tal de donar-los altres formes tipus barretes o panets. De moment, però, el resultat no podia ser millor: és un pa tipus brioix (amb mantega i llet) però menys dolç, enriquit amb panses i nous, que és ideal per fer l’entrepà d’anar a escalar. També és boníssim llescat i torrat al grill, amb una capa finíssima de melmelada per sobre… Ens va agradar tant que al vespre ja no en quedava ni una engruna!

Preparació

  1. Poseu les panses en remull amb una mica d’aigua. Escorreu-les bé, eixugueu-les i enfarineu-les una mica.
  2. Programeu el programa 1 de la panificadora marcant 500 g i daurat mitjà.
  3. Poseu els ingredients dins la màquina, primer els líquids i després els sòlids, procurant que el llevat no toqui ni la sal ni el sucre.
  4. Quan acabi el programa, traieu pa i deixeu-lo refredar sobre una reixeta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

Taller sobre els colors de l'obento, la carmanyola japonesa

L’obento és la carmanyola japonesa per excel·lència. La seva elaboració és força...

11-24 feb

Jornades Gastronòmiques de la Galera de Cambrils 2019

Aquest febrer, Cambrils dóna el tret de sortida a un calendari ple d’activitats gastronòmiques...

23-24 feb

Fira de la Mel 2019

A l’edat mitjana, Crespià era un dels productors de mel principals del país i ja s’hi celebrava...

23-24 feb

Fira de l’Aixada 2019

Manresa es mobilitza cada any en record d’un miracle que, a mitjan segle XIV, va salvar la població...

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto