POL MARTÍN DE HARO
04/03/2021Com cada mes, us hem fet un recull de les receptes més interessants de la nostra revista, on trobareu des d’amanides fins a coques, postres o diversos àpats que faran que tingueu més ganes que mai de posar-vos a cuinar.
Còctel de cigrons i pop
Semblantment a l’empedrat, aquesta recepta que ens proposa David Caballero en el reportage central, dedicat als cigrons, és ideal per a l'arribada de la primavera i els dies de calor que tot just comencen. Aquesta amanida freda us fascinarà per la barreja dels llegums i els espinacs amb la carn del pop. A més, per donar-li un toc cruixent, podeu acabar-la amb una mica de ceba per sobre.
Coca de poma Anna Garcia Frigola
Res millor que acabar el vostre dinar amb un toc dolç i agradable per al paladar. Aquesta coca, que Francesc Murgadas prepara en el menú del mes, barreja el sabor de la poma i de les panses amb una massa cruixent i un toc de mantega. En Francesc ens recomana que, un cop faci 20 minuts que és al forn, repartiu les panses i espolseu el sucre per damunt de la coca, i després la hi deixeu 10 minuts més a 210 ºC.
'Aguachile' Enrique Marco
Un clàssic del país de les ranxeres que se serveix en un bol amb l’‘aguachile’, les gambetes, uns trossos de cogombre i daus d’alvocat. És molt refrescant i la combinació del corball i el coriandre i la llima és única. Aquesta recepta mexicana és una de les tres que el restaurant Maro Azul, a Barcelona, ens ha cuinat perquè hi descobrim la gastronomia marinera del país asteca.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: