Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

3 grans receptes del CUINA de març

Les imprescindibles de la revista d’aquest mes

POL MARTÍN DE HARO

04/03/2021

Com cada mes, us hem fet un recull de les receptes més interessants de la nostra revista, on trobareu des d’amanides fins a coques, postres o diversos àpats que faran que tingueu més ganes que mai de posar-vos a cuinar.

01 Còctel de cigrons i pop

Còctel de cigrons i pop

Còctel de cigrons i pop amb espinacs i ous durs

Semblantment a l’empedrat, aquesta recepta que ens proposa David Caballero en el reportage central, dedicat als cigrons, és ideal per a l'arribada de la primavera i els dies de calor que tot just comencen. Aquesta amanida freda us fascinarà per la barreja dels llegums i els espinacs amb la carn del pop. A més, per donar-li un toc cruixent, podeu acabar-la amb una mica de ceba per sobre.

02 Coca de poma

Coca de poma Anna Garcia Frigola

Coca de poma amb panses

Res millor que acabar el vostre dinar amb un toc dolç i agradable per al paladar. Aquesta coca, que Francesc Murgadas prepara en el menú del mes, barreja el sabor de la poma i de les panses amb una massa cruixent i un toc de mantega. En Francesc ens recomana que, un cop faci 20 minuts que és al forn, repartiu les panses i espolseu el sucre per damunt de la coca, i després la hi deixeu 10 minuts més a 210 ºC.

03 'Aguachile'

'Aguachile' Enrique Marco

'Aguachile' verd de gambetes i corball

Un clàssic del país de les ranxeres que se serveix en un bol amb l’‘aguachile’, les gambetes, uns trossos de cogombre i daus d’alvocat. És molt refrescant i la combinació del corball i el coriandre i la llima és única. Aquesta recepta mexicana és una de les tres que el restaurant Maro Azul, a Barcelona, ens ha cuinat perquè hi descobrim la gastronomia marinera del país asteca.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: