Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l’aguachile: tritureu tots els ingredients amb un túrmix. Passeu-ho pel colador xinès i reserveu-ho.
  2. Netegeu el corball i talleu-lo a bastons de 5 cm x 1 cm. Salpebreu-los i deixeu-los marinar amb l’aguachile 3 min.
  3. Coeu les gambetes 1 min en aigua bullent amb sal i llorer, i deixeu-les refredar en aigua amb gel. Peleu-les i reserveu-les.
  4. Peleu el mig cogombre, traieu-ne les llavors, talleu-lo per la meitat i feu-ne mitges llunes.
  5. Serviu el peix amb l’aguachile en un bol, amb les gambetes, i acabeu-ho amb mitges llunes de cogombre, coriandre picat i uns daus d’alvocat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: