Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu les panses en un bol d’aigua tèbia 30 min.
  2. Amb una batedora, barregeu la pols d’ametlla i el sucre. Incorporeu-hi el calvados, 30 g de mantega, la cullerada de farina, un ou batut i el rovell de l’altre.
  3. Treballeu-ho bé i transferiu la pasta resultant (frangipane) a una plata de forn untada amb 15 g de mantega, fent-hi una capa regular pel fons i els costats. Reserveu-ho a la nevera una bona estona.
  4. Escalfeu el forn a 210 ºC.
  5. Peleu les pomes, feu-les a octaus al llarg i retireu-ne les llavors. Poseu-les per damunt de la pasta de la plata, prement-la lleugerament. Regueu-ho amb la resta de mantega fosa i poseu-ho al forn 20 min.
  6. Escorreu les panses i repartiu-les pel damunt de la coca. Espolseu-la amb sucre fi i torneu-la al forn 10 min més.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 266

GUISATS ECONÒMICS!

  • Plats del mes
  • Fran Agudo

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto