Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Coeu els ous en aigua bullent, 8 min. Refredeu-los i peleu-los.
  2. Talleu les potes de pop a rodanxes. Poseu-les en un bol, i afegiu-hi les verdures picades i els cigronets. Salpebreu-ho, poseu-hi el vinagre i l’oli.
  3. Munteu els plats amb les fulles d’espinacs al fons, afegiu-hi la barreja, el porradell picat per sobre i l’ou dur ratllat finament al damunt.
  4. Acabeu-ho amb la ceba cruixent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: