POL MARTÍN DE HARO
19/03/2021Recordeu aquells contes que vau llegir quan éreu petits? Nosaltres sí. Al CUINA hem volgut rendir-los homenatge amb unes receptes inspirades en àpats o aliments característics d’aquelles històries, com la xocolata d’en Willy Wonka o les pomes que portava la Caputxeta anant cap a casa l’àvia.
Porquet de xocolata Becky Lawton
No cal que us toqui el bitllet daurat per passar-ho d'allò més bé amb la canalla. Si voleu sorprendre els més xocolaters de casa, aquesta recepta de Carme Ruscalleda, digna d’en Willy Wonka, és la millor opció. Heu de saber que s’ha d’estar constantment pendent de les temperatures, però valdrà la pena. A més, pot ser una bona alternativa per aquesta Pasqua. No cada dia es pot fer un porquet de xocolata...
Crema cremada en tres textures
Qui diu que els óssos que es va trobar la Rínxols d’Or no eren dels Pirineus? Si els calien tres mides diferents per a un àpat, per què no fem unes postres catalanes en tres textures? Aquesta recepta de Carles Tejedor hauria deixat amb la boca oberta els óssos si la Rínxols d’Or no hagués tingut tanta gana... La crema cremada tradicional reinventada amb un pa de pessic, una escuma i unes galetes de llimona.
Coca de poma amb panses Anna Garcia Frigola
Si no hi ha llop, no hi ha perill, i això és motiu de celebració. Recordeu les pomes que la Caputxeta portava mentre anava caminant pel bosc? Doncs seguint el consell de l’àvia i una de les 3 grans receptes del mes a la revista del CUINA, us proposem aquesta coca de poma amb panses, que us farà acabar el vostre dinar amb un toc dolç i agradable al paladar.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: