Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

3 receptes de contes populars

Propostes originals inspirades en les rondalles de la nostra infància

POL MARTÍN DE HARO

19/03/2021

Recordeu aquells contes que vau llegir quan éreu petits? Nosaltres sí. Al CUINA hem volgut rendir-los homenatge amb unes receptes inspirades en àpats o aliments característics d’aquelles històries, com la xocolata d’en Willy Wonka o les pomes que portava la Caputxeta anant cap a casa l’àvia.

01 Porquet de xocolata

Porquet de xocolata Becky Lawton

Porquet de xocolata ('Charlie i la fàbrica de xocolata')

No cal que us toqui el bitllet daurat per passar-ho d'allò més bé amb la canalla. Si voleu sorprendre els més xocolaters de casa, aquesta recepta de Carme Ruscalleda, digna d’en Willy Wonka, és la millor opció. Heu de saber que s’ha d’estar constantment pendent de les temperatures, però valdrà la pena. A més, pot ser una bona alternativa per aquesta Pasqua. No cada dia es pot fer un porquet de xocolata...

02 Crema cremada en tres textures

Crema cremada en tres textures

Crema cremada en tres textures ('Rínxols d’Or')

Qui diu que els óssos que es va trobar la Rínxols d’Or no eren dels Pirineus? Si els calien tres mides diferents per a un àpat, per què no fem unes postres catalanes en tres textures? Aquesta recepta de Carles Tejedor hauria deixat amb la boca oberta els óssos si la Rínxols d’Or no hagués tingut tanta gana... La crema cremada tradicional reinventada amb un pa de pessic, una escuma i unes galetes de llimona.

03 Coca de poma amb panses

Coca de poma amb panses Anna Garcia Frigola

Coca de poma amb panses ('Caputxeta Vermella')

Si no hi ha llop, no hi ha perill, i això és motiu de celebració. Recordeu les pomes que la Caputxeta portava mentre anava caminant pel bosc? Doncs seguint el consell de l’àvia i una de les 3 grans receptes del mes a la revista del CUINA, us proposem aquesta coca de poma amb panses, que us farà acabar el vostre dinar amb un toc dolç i agradable al paladar.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: