Troba la teva recepta

Preparació

  1. En una olla a foc molt lent aromatitzeu la llet barrejant-la amb la pell de la taronja, la de la llima i el canonet de canyella.
  2. Barregeu el sucre amb els rovells d’ou i la Maizena diluïda amb una mica de llet tèbia.
  3. Poseu la llet aromatitzada al foc i, un cop bulli, retireu-la i aboqueu-ne la meitat sobre la barreja dels rovells, sense deixar de remenar-ho perquè no es qualli. Després, torneu-ho al foc amb la resta de la llet, remenant-ho en tot moment. Al primer cop de bull, retireu-ho, coleu-ho i deixeu-ho refredar remenant-ho de tant en tant.
  4. Un cop freda, afegiu 250 g d’aquesta crema als 200 g de crema de llet dins el sifó amb les dues càrregues. Reserveu-ho al frigorífic.
  5. A l’hora de servir-ho, poseu una mica de crema a cada plat i la cremeu amb la pala de cremar molt calenta. Al damunt, col·loqueu-hi el pa de pessic de canyella sucat amb crema, i ho torneu a cremar. Repartiu els gerds pel damunt i cobriu-ho amb l’escuma de crema, tireu-hi un polsim de sucre pel damunt i ho cremeu tot altra vegada. Finalment, ratlleu una mica de pell de llima fresca i emplateu-ho tot plegat amb la galeta de llimona.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

06 des

VI Jornades Gastronòmiques del Brou a Menorca

Per sisè any consecutiu, l’Associació Menorquina de Bars, Restaurants i Cafeteries organitza "El...

07 des

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

22 nov - 08 des

VII Jornades Gastronòmiques del Romesco

Del 22 de novembre al 8 de desembre, Cambrils celebra una nova edició de les Jornades Gastronòmiques...

08 des

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

Portada 234 Neta

SNACKS DE NADAL PER COMENÇAR BÉ EL GRAN DINAR DE L'ANY

  • Més enllà de Sant Esteve
  • Quan no canviar és l'opció transgressora

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto