Troba la teva recepta

Preparació

  1. En una olla a foc molt lent aromatitzeu la llet barrejant-la amb la pell de la taronja, la de la llima i el canonet de canyella.
  2. Barregeu el sucre amb els rovells d’ou i la Maizena diluïda amb una mica de llet tèbia.
  3. Poseu la llet aromatitzada al foc i, un cop bulli, retireu-la i aboqueu-ne la meitat sobre la barreja dels rovells, sense deixar de remenar-ho perquè no es qualli. Després, torneu-ho al foc amb la resta de la llet, remenant-ho en tot moment. Al primer cop de bull, retireu-ho, coleu-ho i deixeu-ho refredar remenant-ho de tant en tant.
  4. Un cop freda, afegiu 250 g d’aquesta crema als 200 g de crema de llet dins el sifó amb les dues càrregues. Reserveu-ho al frigorífic.
  5. A l’hora de servir-ho, poseu una mica de crema a cada plat i la cremeu amb la pala de cremar molt calenta. Al damunt, col·loqueu-hi el pa de pessic de canyella sucat amb crema, i ho torneu a cremar. Repartiu els gerds pel damunt i cobriu-ho amb l’escuma de crema, tireu-hi un polsim de sucre pel damunt i ho cremeu tot altra vegada. Finalment, ratlleu una mica de pell de llima fresca i emplateu-ho tot plegat amb la galeta de llimona.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 ago

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

15-19 ago

Festa de Sant Magí

La relació entre Tarragona i l'eremita Sant Magí és molt estreta i es remunta a inicis del segle...

21 ago

Cicle Biblioteques amb DO Terra Alta

Torna per setena vegada el cicle cultural i vitivinícola Biblioteques amb DO Terra Alta, un projecte que pretén...

22 ago

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

Portada 230 Neta

BUONA SICILIA! EL MENÚ MÉS MEDITERRANI DE L'ESTIU

  • Els sabors de Palma
  • Un menjador senyorial obert a tothom

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto