Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

4 entrepans per menjar a l'aire lliure

Freds, amb embotit i vegetals

POL MARTÍN DE HARO

30/03/2021

Ara que arriba la bonança és el moment de fer una escapada, encara que sigui al parc del vostre poble o ciutat. Una reunió amb amics o amb la família (si la pandèmia ens ho permet) sempre és millor a l’aire lliure i amb un bon àpat. Aquests entrepans poden ser una gran opció si els porteu preparats des de casa a la carmanyola.

01 Entrepà de pastrami amb pa rústic

Entrepà de pastrami amb pa rústic

Entrepà de pastrami amb pa rústic

Importat dels Estats Units –concretament, de l’estat de Nova York–, ens arriba aquesta versió del sandvitx de pastrami adaptada a l’entrepà de pa rústic. Només caldrà que talleu el pa per la meitat, longitudinalment. Poseu-hi la meitat del pastrami –embotit d’origen romanès– i, a sobre, la barreja de mostassa i rave. Si us agrada més complet, sempre hi podeu afegir unes llesques de formatge fumat i una cullerada de xucrut alemanya.

02 Entrepà d'alvocat i formatge de cabra

Entrepà d'alvocat i formatge de cabra

Entrepà d'alvocat i formatge de cabra

Un entrepà vegetal amb pa de cereals que porta formatge de cabra, alvocat, ceba vermella i brots i germinats diversos. No penseu pas que és un entrepà sec o insípid, ja que va acompanyat d’una maionesa vegetal amb julivert i alfàbrega que aportarà un gran sabor i frescor al conjunt de l’entrepà. És fàcil de preparar i, per descomptat, apte per a vegetarians.

03 Entrepà de salmó i vegetals

Entrepà de salmó i vegetals

Entrepà de salmó i vegetals

Per a aquesta recepta necessitareu més temps que per a les anteriors, ja que vosaltres mateixos haureu de preparar el pa, que, a més, es fregeix posteriorment. La seva aparença i textura us recordaran el dònut de tota la vida, però sense la seva dolçor característica. Haureu de repartir-hi el salmó, les fulletes, la pastanaga, l’alvocat pelat i laminat, i el cibulet. Amaniu-ho amb mostassa i uns cordons de maionesa de remolatxa.

04 Entrepà de tonyina amb crema de pebrot i germinats

Entrepà de tonyina amb crema de pebrot i germinats

Entrepà de tonyina amb crema de pebrot i germinats

Sí, els entrepans també poden ser saludables. Per a aquesta recepta amb pa de llavors, haureu de trossejar el porro i posar-lo al got de la batedora amb el pebrot escalivat, el formatge, unes gotes d’oli d’oliva i el pebre. Tritureu-ho fins que quedi una crema homogènia, obriu els panets, unteu-los amb la crema i repartiu-hi al damunt la tonyina escorreguda i els germinats. Tan senzill com bo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

Aquesta setmana

17 abr

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada Cuina 248

SALSES ORIENTALS. EL PODER DE L'UMAMI

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Janina i Xavi Rutia

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 49,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto