Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la maionesa: renteu i eixugueu les herbes, poseu-les en un got de batedora, afegiu-hi les tàperes i 50 ml de maionesa, i tritureu-ho fins aconseguir un compost uniforme. Afegiu-hi la resta de maionesa, a poc a poc i amb moviments circulars, fins que hi quedi ben integrada.
  2. Talleu la ceba morada a làmines molt fines; deixeu-la reposar 1 h impregnada amb vinagre de poma, per adobar-la lleugerament.
  3. Talleu el formatge de cabra i l'alvocat a làmines.
  4. Obriu les barretes o els panets per la meitat i unteu-ne una part amb la maionesa verda. Repartiu-hi el formatge, la ceba, l'alvocat i els germinats, i tapeu-los amb l'altra part.
  5. Acompanyeu-ho amb una beguda probiòtica, tipus kombutxa o quefir d'aigua de fruites vermelles.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: