Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu el porro i traieu-ne la part verda.
  2. Trossegeu-lo i poseu-lo al got de la batedora amb el pebrot escalivat, el formatge, unes gotes d’oli d’oliva i el pebre. Tritureu-ho fins que quedi una crema homogènia.
  3. Obriu els panets, unteu-los amb la crema i repartiu-hi al damunt la tonyina escorreguda i els germinats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: