CUINA.CAT
28/11/2023A partir de quin moment podem considerar que un plat que ens ha arribat de fora ja està plenament incorporat al nostre receptari? La cuina catalana està plena d’influències d’arreu del món, però hi ha plats, com el salmorejo, el bacallà amb salsa verda, el chivo i el pastís d’ametlla que ja podem considerar nostres.
Salmorejo Thinkstock
El salmorejo és un plat refrescant i deliciós, perfecte per als calorosos dies d'estiu. Es prepara amb tomàquets, pa, oli d'oliva, all i vinagre, i es pot servir acompanyat de trossos de barreja o d'ous durs. És una opció excel·lent per a sopars lleugers i es pot trobar en molts restaurants de tot Catalunya.
Bacallà amb salsa verda
Es tracta d'una combinació perfecta entre el gust suau i tendre del bacallà i la intensitat de la salsa verda. Aquest plat és perfecte per als que busquen una opció saludable i deliciosa. Un autèntic plaer per als sentits!
'Chivo' amb allada de la senyora Josefa
Aquest plat es caracteritza per ser molt saborós i contundent, i és ideal per gaudir-ne amb la família i amb els amics en ocasions especials.
Pastís d'ametlla
Aquesta deliciosa preparació té una textura suau i esponjosa i un gust intens d'ametlla. És una autèntica delícia per als amants dels dolços i és imprescindible en celebracions i festes!
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: