Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Quatre plats de fora que ja formen part de la nostra cuina

CUINA.CAT

28/11/2023

A partir de quin moment podem considerar que un plat que ens ha arribat de fora ja està plenament incorporat al nostre receptari? La cuina catalana està plena d’influències d’arreu del món, però hi ha plats, com el salmorejo, el bacallà amb salsa verda, el chivo i el pastís d’ametlla que ja podem considerar nostres.

01 Salmorejo

Salmorejo Thinkstock

Salmorejo

El salmorejo és un plat refrescant i deliciós, perfecte per als calorosos dies d'estiu. Es prepara amb tomàquets, pa, oli d'oliva, all i vinagre, i es pot servir acompanyat de trossos de barreja o d'ous durs. És una opció excel·lent per a sopars lleugers i es pot trobar en molts restaurants de tot Catalunya.

02 Bacallà amb salsa verda

Bacallà amb salsa verda

Bacallà amb salsa verda

Es tracta d'una combinació perfecta entre el gust suau i tendre del bacallà i la intensitat de la salsa verda. Aquest plat és perfecte per als que busquen una opció saludable i deliciosa. Un autèntic plaer per als sentits!

03 'Chivo' amb allada de la senyora Josefa

'Chivo' amb allada de la senyora Josefa

'Chivo' amb allada de la senyora Josefa

Aquest plat es caracteritza per ser molt saborós i contundent, i és ideal per gaudir-ne amb la família i amb els amics en ocasions especials.

04 Pastís d'ametlla

Pastís d'ametlla

Pastís d'ametlla

Aquesta deliciosa preparació té una textura suau i esponjosa i un gust intens d'ametlla. És una autèntica delícia per als amants dels dolços i és imprescindible en celebracions i festes!

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: