Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu el cabrit a trossets, salpebreu-lo i marineu-lo amb les herbes, els alls aixafats i un raig de vi blanc. No feu servir les costelles (reserveu-les per a altres receptes). Reserveu el cabrit per a l’endemà.
  2. Retireu el cabrit de la marinada i daureu-lo en una cassola amb oli d’oliva, a foc fort, perquè quedi ben cruixent i completament cuit.
  3. Quan el cabrit estigui pràcticament cuit, incorporeu-hi els alls tendres, tallats a rodanxes fines, i un raig de vinagre.
  4. Espolseu-hi una mica de pebre vermell i serviu-ho acompanyat de les patates fregides.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: