Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Separeu els rovells de les clares i munteu les clares a punt de neu amb 25 g de sucre.
  2. A part, blanquegeu els rovells muntant-los amb una batedora, amb 250 g de sucre, i afegiu-hi la pela de llimona ratllada i una mica de canyella.
  3. Incorporeu-hi la farina d’ametlla i les clares muntades, mesclant-ho amb cura. Aboqueu-ho tot en un motlle untat amb mantega i amb una mica de farina.
  4. Enforneu-ho 10 min, primer amb el forn fort, a 210 oC, i després amb el forn una mica més baix, a 170 oC. Comproveu-ne la cocció amb un punxó. La cocció total serà d’uns 45 min. Deixeu refredar el pastís i empolseu-lo amb sucre de llustre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: