
Nadal amb la Família Roca. Un menú de tres estrelles
Vermut / Mercat de desembre
Torró d'Alacant
De quin en vols, del dur o del tou?
Vermut / Mercat de desembre
Llamàntol
Un crustaci que fa festa
Vermut / Mercat de desembre
Tàperes i Taperots
Per a salses i aperitius
Vermut / Mercat de desembre
Litxis
El fruit preferit de l'antiga Xina
Litxis
Genis del foc
Restaurant Jean Luc Figueras
Amb una llarga trajectòria professional, en gran part lligada a Barcelona, aquest xef aparca l'urbs per escenificar ara el seu art culinari en l'entorn natural de la Vall de Boí. Precursor de la cuina creativa i d'autor, és un cuiner de referència per a molts restauradors catalans. Pels seus fogons hi han passat molts dels actuals primers espases de la restauració.
De cru a cuit
Capó
El pollastre de les grans ocasions
El príncep del corral no hi pot faltar, rostit i ben farcit, a les grans celebracions gastronòmiques del Nadal. Però no només de capons viu l'home. La pularda també fa el fet amb gran dignitat.
Proposta del mes
Nadal amb la Família Roca
Els tres germans ens cuinen i mariden un menú festiu
Celler / El celler
Emendis
El nou Penedès
Ens desplacem fins a Castellet i LA Gornal per conèixer el nou Penedès Vinícola que ens proposa el Celler Emendis.
Celler / El sommelier a casa
No Només Brut Nature
Cada tipus de cava té el seu maridatge ideal
Celler / Taula de tast
Whiskys
Els millors destil.lats per a les sobretaules més llargues
A fons
Taules de Festa
Idees per vestir grans àpats
Arriben les festes més gastronòmiques de l'any. I per celebrar-ho, us proposem algunes idees per guarnir la taula de Nadal, Sant Esteve i Cap d'Any, de manera que pugueu sorprendre la família i els amics no sols amb el menjar, sinó també amb la decoració. Unes propostes estètiques que us servim acompanyades de tres receptes clàssiques catalanes per a cada àpat festiu.
Tastaolletes / Menjar i salut
Aliments depuratius
S'acosten dates d'excessos, en les quals és habitual menjar i beure més del compte. Hi ha hortalisses, infusions i fruites amb propietats depuratives que ajuden a eliminar toxines.
Tastaolletes / La cuina del congelat
Marisc per al nadal
Tastaolletes / La nevera de...
Matthew Tree, gastroatípic
Viatjant per casa nostra ha descobert que li encanten els embotits pallaresos, s'ha convençut de la unitat gastronòmica dels Països Catalans i ha confessat ser dels pocs anglesos amants del conill.